Виктор Юшченко публикува обръщение към руснаците на личната си страница

...
Виктор Юшченко публикува обръщение към руснаците на личната си страница
Коментари Харесай

Юшченко към Путин и армията му: Вие сте чума, вие сте палачи, горете в ада!

Виктор Юшченко разгласява послание към руснаците на персоналната си страница във Фейсбук, заявявайки че храни дребна вяра то да бъде прочетено от " индивида, който съгласно мен в никакъв случай не е имал същинска неустрашимост и достолепие ".

Адресатът, както го назовава Юшченко, очевидно обаче е съветския президент Владимир Путин.

Виктор Юшченко

Facebook

На тези които взеха решение съветската война против Украйна и на орките които я водят

Кратката ми персонална записка (или по-скоро емоция) е адресирана до човек, който съгласно мен в никакъв случай не е имал същинска неустрашимост и достолепие. Поради гореизброените аргументи съм надалеч от мисълта, че думата ми ще бъде разбрана и призната получатела им.

Но към момента има 140 млн. богобоязлив съветски народ. Така, че нямам нищо срещу частната ми преписка да бъде прочетена и от още някои от тези, може би не мислещи руснаци и затова не подготвени за дейности, които изискват толкоз постоянно споменавани във вашата черква Бог и съвест.

А в този момент всъщност.

Днес Украйна е запалена и гори от изток на запад, от юг на север. Убиват нашите деца, дами, мъже и най-достойните бойци и бойци на света. Врагът ни е московска хунта, съветският фашистки режим, т. н. " съветски свят ", който стартира преди 7 дни окупационната война против моята мирна нация и страната Украйна.

Нищо не желая и по тази причина нищо няма да замлъквам и укривам и ще бъда прям.

Украйна в никакъв случай няма да ви елементарни това, което вършиме! Поне не и днешните генерации.

Проклети да сте!

Вие не сте " освободители " - вие сте чума, вие сте палачи, който носят тъга по светата Украинска земя, вие носите гибел на обичаната ми Украинска Нация и Държава.

Никой не ви е викал и никой не желае да ви вижда в украинските домове, в нито едно украинско село или град. Единствено влажната украинска земя може да ви одобри. И тя, апропо, към този момент седми ден сполучливо го прави!

Нашето бъдеще е без вас!

Убеден съм, че над вас ще се състои нечовечен човешки и Божи съд.

Горете в пъкъла. Това е най-хубавото и почтено място за вашия режим и тези, които желаят да са орките на този режим. И дай Боже това казано да се случи допустимо най-скоро.

Сакралният въпрос, който седемдесет години се въртеше и блуждаеше в главите на жителите на тъй наречените " популярен и несломим Съюз на съветските социалистически републики " като пропагандистко факсимиле, беше въпросът: " Искат ли руснаците война? "

Днешният отговор на този обреден за Русия въпрос е явен и къс - " желаят! "

" Искат " и водят тези войни в Приднестровието, Южна Осетия, Абхазия, Крим, Донбас... а до скоро и в Нагорни Карабах.

Географията на тези съветски войни не се отнася за покрайнините на Европа - тя непосредствено визира европейските страни.

Интересно - за кого ли бие камбаната през днешния ден...?!!

Между другото, днешната война е 25-та война, водена от Московията против Украйна. Отново окупационна и грабителска война.

А в този момент за основното. Руснаци (отново зов към тези, които към момента мислят и имат съвест). Вие крепите и поддържате незаконен режим, който работи от вашето име. Вие сте негови съучастници.

Научете се да мислите!

И тогава говорете. А по-късно носете отговорността на елементарния Божи човек, който Господ е надарил със съвест и гражданска отговорност и е основал на този свят за положителни каузи.

Очакваме вашата съвест и възприятие за дълг да се пробудят и да стартират да приказват мощно.

Това е ваше обвързване

Това е ваш дълг.

Пожелавам на получатела (на Путин, бел. ред.) да постави завършек на маниакалната си полуда по най-достъпния за него метод!начин!Иди на х*й!

Слава на Украйна

Виктор Юшченко

(Б.р.) Виктор Юшченко е третият президент на Украйна, от 2005 до 2010 година, преди този момент е министър-председател (1999 - 2001 г.) и управлява Националната банка на Украйна (1993 - 1999 г.). Мандатът, а и персоналният му житейски път, са белязани от опита за ликвидиране по време на предизборната акция посредством отравяне с диоксин, следите към което водят още веднъж към Русия.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР