Виктор Стоянов ще остане в телевизионната история като първия ерген,

...
Виктор Стоянов ще остане в телевизионната история като първия ерген,
Коментари Харесай

Ето колко са платили на Виктор за участието му в първия Ерген

Виктор Стоянов ще остане в телевизионната история като първия ерген, който се опита да откри любовта в народен ефир и рейтингът на неговия сезон бе най-голям. Покрай излъчването на първия сезон на „ Ергенът “ се заприказва какъв хонорар е получил Виктор, с цел да бъде цел на свалките и изцепките на над 20 девойки в народен ефир. Една от най-налудничавите и упорити спекулации твърдеше, че тогавашният управител на фитнес клуб е получил цялостен апартамент от телевизионния сеир, съобщи show.blitz.bg.

Известно време след паниката на първия сезон, а и очевидно след края на периода на контракта му с частната телевизия, Виктор самичък показа какво в действителност е взел, с цел да го гледаме три месеца в праймтайма на медията, без да изпускаме и момент от търсенето му на съвършената половинка.

„ Аз от предаването нямах хонорар. Тoва е мит и хората не ми имат вяра. Когато ме поканиха на изявлението, несъмнено, един от първите ми въпроси беше, какъв е хонорарът. Те ми споделиха, че няма хонорар за „ Ергенът “, тъй като не желаят да подкупват любовта.

Продуцентите ми споделиха, че не желаят да бъдат причина „ Ергенът “ да пристигна и да срещне обичаният човек поради парите, а да направи своя избор свободно. Разбрах гледната им точка, до каква степен същинска, до каква степен нагласена, с цел да не дават пари. Съгласих се. Единственото ми изискване беше, че аз ще изляза в неплатен отпуск и желая те да ми изплатят за трите месеца трите заплати, като им показах трудов контракт и те ми изплатиха тъкмо трите заплати, като че ли съм бил на работа “, призна той.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР