Виктор Стоянов опитал да използва Диона за трамплин! При Виктор Стоянов

...
Виктор Стоянов опитал да използва Диона за трамплин!
При Виктор Стоянов
Коментари Харесай

Няма лабаво: „Ергенът“ Виктор се пробва и със сгодената Диона!

Виктор Стоянов опитал да употребява Диона за трамплин!
При Виктор Стоянов лабаво няма, бъзикат го към този момент из цяла София, където му потегли славата на краен сваляч. Из светските среди все по-упорито се шушне, че екранният ерген е „оправил“ половината от участничките в тв риалитито, на които още в Турция им капеха лигите по него. Никоя обаче не съумяла да го задържи за повече от няколко пъти.
 Виктор Стоянов
Диона порязала от раз мераците на Виктор Стоянов

Стоянов и в този момент се води сингъл като не пропуща да си набави половите удоволствия, а мераклийки не му липсват. Въпреки че е засипан от вниманието на десетки мацки в мрежата, той също не пропущал да „отбележи гол“ във вратата на някоя моделка, инфлуенсърка, певица. Последните смятал за трамплин към светските среди на столицата, които са му фикс концепция.

Една от тези, на които Викторчо налетял, само че си останал с мераците, е чалга дивата Диона. Знаем, че в началото тя се бе изказала извънредно неласкаво за формата, за участничките, че и за самия ерген. След като ориста ги срещна онлайн обаче, промени мнението си за него.

Познати на Диона описват, че по време на срещата им Стоянов незабавно налетял да я смъква, без да му дреме, че е сгодена (а може и да не е бил осведомен, споделя ли ти някой). Стигнал до такава степен, че да й звъни на няколко пъти и да я кани на интимни срещи, само че певицата твърдо го отрязала.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР