Виктор Стоянов може и да е слави с джентълменството си,

...
Виктор Стоянов може и да е слави с джентълменството си,
Коментари Харесай

Знак ли е за нещо? Виктор Стоянов не следва мацките, с които се целува

Виктор Стоянов може и да е слави с джентълменството си, само че прави нещо, което не е доста благо от негова страна. Не следва в Instagram мацките, с които се целува и натиска.

Не е джентълменско, не е за благородник това държание и девойките не харесват отношението на Виктор. Бдителни консуматори ни алармираха, че Виктор не следва нито Алекс Гърдева, нито Виктория Капитонова, както и Блажка Бонбонова. 

Виж още: Богданска се похвали с новата облага: към този момент е горделив притежател на първокласен автомобил

Защо обаче Виктор не следва Капитонова в Instagram? Много е просто, написа влогърката, " тъй като аз не го последвам ". По-интересното обаче е, че Виктор следва Дениз Хайрула в Instagram, а с нея не е имал още доста интимни срещи.

Алекс и Виктория обаче са сигурни финалистки, пишат в нета, а същото важи и за Дениз. Именно тя съумява да се сближи от ден на ден с Милото, който за момента не я е поканил на персонална среща. Все Алекс и Капитонова са в центъра на вниманието. Е, и Людмила, само че нейните физиономии са скъпи, а в мрежата доста ѝ се радват.

Виж още: Най-естествената поза за гората: Гери-Никол си подвигна блузката, обязди чужд мъж 

Потребители се съмняват към този момент, че всичко в шоуто е супер нагласено, а Виктор не е влюбен в нито една от мацките. Това би обяснило за какво не следва Виктория и Алекс, само че е изцяло допустимо просто да не желае да притегля вниманието към тях (защото са в топ 3 на финала).

Изображение: https://www.instagram.com/viktor_s_s/, https://www.instagram.com/victoriakapitonova/, https://www.instagram.com/aleksandra_gardeva/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР