Виктор Николов побесня след кадри във Варна. На тях се

...
Виктор Николов побесня след кадри във Варна. На тях се
Коментари Харесай

Виктор Николаев побесня след кадри на пътя: Ако Мис Силикон мине оттам, размазването е сигурно

Виктор Николов побесня след фрагменти във Варна. На тях се вижда по какъв начин лежащ в скейтборд млад мъж се движи сред колите по пътя от село Каменар към града.
Ако Мис Силикон мине в този момент отсам, размазването е несъмнено. Дори Емили Тротинетката не си е разрешавала сходно нещо, изрази възмущението си водещият.
Въпросната права е натоварена и по нея всекидневно минават хиляди коли и камиони, тъй че този мъж, който импровизира със скейтборд, може да аргументи случай.
Авторът на фрагментите отхвърли да застане пред камерата на Нова Тв, само че пък описа, че това не е казус.
Дуги хора също разкриха, че се е случвало и различен път водачите да пазят въпросния запалянко, който не знам дали въобще осъзнала какви последици може да има всичко това, съобщи кореспондент на Нова Тв.
Според контрольор Димитър Димитров от Пътна полиция такива дейности на пътя са неразрешени и законът планува санкция от 20 до 150 лв. за нарушителя.
Ако не е пънолетно лице, се търси отговорност от неговите родители или настойници. В момента от Пътна полиция изследват записите от камерите, с цел да открият мъжа със скейтборда.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР