Виктор Николаев избягва да коментира личния си живот. Единственото, което

...
Виктор Николаев избягва да коментира личния си живот. Единственото, което
Коментари Харесай

Жената на Виктор Николаев проговори

Виктор Николаев заобикаля да разяснява персоналния си живот . Единственото, което се знае за него, е, че от 15 години има връзка с колежката си от радиото Людмила Железова , от която има щерка Дара, разбра HotArena .

Железова настойчиво страни от светските изяви на мъжа си и нито един път не е била негова дама по празненства. Най-пресният образец е банкетът по случай 25-годишнината на Нова ТВ, където Виктор още веднъж вдигаше наздравиците като ерген. В изявление за Националното радио обаче Людмила повдига завесата към себе си и признава някои незнайни обстоятелства за личността си. 

В БНР е още от 1997 година, а преди този момент се е изявявала в областта на изкуството. Висшето й обучение пък е компетентност " История ". " 1997 година се явих на един конкурс и оттогава работя единствено в радиото. Преди това работех в радиото и театъра. Всъщност аз попаднах в радиото до момента в който работех в Театър 199 ", споделя дамата на Николаев. 

В сложните години Людмила работела и като преподавател в 150-о ОУ " Цар Симеон " в София. " Исках да науча децата да обичат историята ", признава тя, само че не крие, че радиото е най-голямата й пристрастеност.  

За пръв път посетила постройката на БНР в детските си години, когато пеела в детски хор в Бургас. " В Българска национална телевизия записахме театър и дойдохме в БНР. Като в един храм се почувствах и си помечтах на входа на радиото - боже, в случай че в миналото порасна, доста желая да работя тук ", споделя радиоводещата, предават от Ретро.

Работата не й пречи да е любяща майка. Въпреки, че с Виктор имат 12 години разлика в нейна изгода , били на едно мнение за възпитанието на Дара. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР