Викове Мафията вън“, Убийци“, Справедливост“, Чадърът е голям“ огласиха пространството

...
Викове Мафията вън“, Убийци“, Справедливост“, Чадърът е голям“ огласиха пространството
Коментари Харесай

,,Убийци! Чадърът е голям! Заблуждата ни“: Близки на Митко блокираха прокуратурата в Пловдив

Викове „ Мафията вън “, „ Убийци “, „ Справедливост “, „ Чадърът е огромен “ огласиха пространството пред постройката на прокуратурата в Пловдив. Над 50 поданици на село Цалапица са се събрали на митинг и желаят да схванат по какъв начин върви издирването на Рангел Бизюрев, който е упрекнат за зверството, предава Марица.
Те са издигнали плакати и транспаранти с надписи „ Справедливост за Митко “ и „ Искаме пожизнен затвор за убийците му “.
На място са майката на Митко – Атанаска Бакалова и чичо му Пейчо Малинов. Протестиращите желаят среща с прокурор, както и да видят с очите си издадената Европейска заповед за арест.
„ Без документ не имаме вяра, че се търси. Смятаме, че ни заблуждават и че нищо не се прави. Рангел няма пари да се покрие вдън земя. Не е разпитан и татко му, който живее в Германия. Нормално е Рангел да потърси леговище при него “, разясняват събралите се хора.
„ Данни няма никакви. Никой нищо не ни споделя. Вече стана един месец от убийството на Митко. Не е обикновено това, което се случва “, уточни майката на Митко. По думите й, Керпиев към момента е на работа, макар че пред тях е казано, че е отхвърлен от работа.
„ Родителите прикриват близнаците. Притеснени двамата да разказали на родителите и те под паника ги прикриват “, разясняват още жителите на Цалапица и се чудят за какво близнаците са били освободени след самопризнание, след което няколко дни по-късно още веднъж арестувани.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР