Вики с първи думи след представянето си на Евровизия. Виктория

...
Вики с първи думи след представянето си на Евровизия. Виктория
Коментари Харесай

Вики с първи думи след Евровизия: Не бях с пижама

Вики с първи думи след представянето си на Евровизия. Виктория Георгиева се класира на 11-о място.

„ Беше страшна еуфория, в действителност необикновено прекарване. " Евровизия " е като едно малко учебно заведение за две седмици, не в действителност за две години, тъй като преди да излезеш на тази сцена, има извънредно доста работа. Наистина съм доста признателна, че имах опцията да мина цялата тази школа, тъй като това ме направи доста по-силна като човек и актьор. Хората непрекъснато ми пишат известия, че ме поддържат. За мен това е единствено началото ", сподели певицата пред Нова тв.

Тя разяснява и тоалета, с който е била на сцената. " Облеклото, с което бях, първо бих желала да кажа, че не е пижама. Второ, аз си го измислих. Исках да  е нещо доста семпло и отвън рамките на " Евровизия ". Всъщност на запад този тип облекло е ужасно съвременно и ужасно скъпо. Погледнах трендовете какви са. Исках да бъда друга. Много се гордея с това по какъв начин изглеждах, какво направих, какво изпях ", добави Виктория.

Певицата насочи няколко думи и към родителите си.

" Бих желала да кажа на майка ми и татко ми, че доста ги обичам. Те са всичко за мен и са най-прекрасното семейство, за което даже не съм си и мечтала. Хора, обичайте фамилиите си и ги ценете, тъй като това е всичко, което има смисъл ", сподели на край Виктория Георгиева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР