ВиК-Шумен плаща задълженията си за електроенергия регулярно и на този

...
ВиК-Шумен плаща задълженията си за електроенергия регулярно и на този
Коментари Харесай

ВиК-Шумен плаща задълженията си, няма опасност от спиране на водата

ВиК-Шуме н заплаща отговорностите си за електрическа енергия регулярно и на този стадий се оправя с големите сметки за ток със лични средства. Това е съобщила шефът на сдружението Жанета Панайотова на среща с регионалния шеф Владимир Йолов, представена от пресцентъра на администрацията.

Панайотова е отбелязала, че няма нарастване на употребяваната електрическа енергия от сдружението спрямо предишни години, само че цената на тока се е повишила и би трябвало да заплащат с 400 % по-високи сметки.

ВиК няма отговорности от остарял интервал и се издължава регулярно на " Енерго-Про ". Имала и увещание от " Български ВиК холдинг ", че се създава обезщетителен механизъм за всички ВиК оператори - за подкрепяне с целева отплата, е споделила още Панайотова.

Областният шеф е сложил и казуса със положението на канализационната помпена станция в квартал " Дивдядово " и приключването на битово-фекални води. Жанета Панайотова е съобщила, че сдружението търси вид за премахване на казуса.

В момента екип от хидроинженери работи на терен. Предстои да бъде направен отчет за положението на оборудването, като ще бъде препоръчано и техническо решение.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР