ВиК работи по отстраняване на аварията, която продължава вече няколко

...
ВиК работи по отстраняване на аварията, която продължава вече няколко
Коментари Харесай

След двуседмично неглижиране: ВиК вече работят по отстраняването на авария на улица в Кючука

ВиК работи по премахване на повредата, която продължава към този момент няколко седмица на улица в Кючука, оповестиха от водното сдружение. Припомняме, че четец на TrafficNews алармира, че литри питейна вода се изливат по ул. „ Софлу ” №24 в Кючука. Според думите на мъжа от ВиК повече от две седмици са неглижирали казуса.
Прочетете още
Мъжът описа, че всекидневно подава сигнали до ВиК, с цел да бъде изпратен екип,  който да огледа и в профил повредата, само че това по този начин и не се е случило. Първият сигнал е бил изпратен на 26 юли, като оттогава звъни всеки ден.

Ден след обявата ни по тематиката, екипи на ВиК към този момент са на място и работят.

„ В продължение на две седмици депозирам сигнали до водното сдружение, от които се надявам просто да дойдат и да си свършат работата, само че без триумф. Никой от там не си е направил труда да пристигна и да види защо става въпрос, това е неприемливо ”, твърди пловдивчанинът.

Той описа още, че улицата е наводнена, като водата се стича и в мазетата на хората, които подгизват. Заради повредата няколко семейства пък нямат вода.

„ Това е питейна вода, която се излива с литри и я плащаме ние жителите. Толкова ли е мъчно някой да отдели време и да пристигна, с цел да бъде отхвърлен казуса ”, разясняват още нашите читатели.

ВиК повреди има и на ул. " Петър Стоев " №34, както и в село Брестник на ул. " Иван Вазов " №14.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР