Сестрата на Сандра Бълок отдава почит на Брайън Рандал – и споделя подробности за това как „удивителната“ звезда се е грижила за него преди смъртта му

...
Вижте тази публикация в InstagramПубликация, споделена от Gesine Bullock-Prado (@gesinebp)
Коментари Харесай

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Gesine Bullock-Prado (@gesinebp)

-->

Bullock-Prado завърши своята почит с подробности за това как да дарите на Асоциацията за ALS и Massachusetts General Hospital, вместо цветя.

ALS е най-често срещаната форма на моторно-невронно заболяване (MND) и обикновено е известно като MND в Обединеното кралство. В САЩ е известно още като болестта на Лу Гериг, на името на известния бейзболен играч на Ню Йорк Янкис, който е бил принуден да се пенсионира, след като е развил заболяването през 1939 г.

MND е прогресивно невродегенеративно заболяване, което причинява нервна клетки в мозъка и гръбначния мозък да спрат да работят правилно.

„Направихме всичко по силите си, за да уважим молбата му“

Семейството на Рандал каза в изявлението си, че той е избрал „да запази своята пътуване с ALS частно“, добавяйки: „Онези от нас, които се грижехме за него, направихме всичко възможно, за да уважим молбата му.

„Ние сме изключително благодарни на неуморните лекари, които се ориентираха в пейзажа на това заболяване с нас и на удивителните медицински сестри, които станаха наши съквартиранти, често жертвайки собствените си семейства, за да бъдат с нашите.

„В този момент молим за уединение, за да скърбим и да се примирим с невъзможността да се сбогуваме с Браян. "

Изображение: Сандра Бълок с Брайън Рандал в Лондон през 2018 г.

Съобщава се, че 59-годишният Бълок се е срещнал за първи път с Рандал, когато е снимал рождения ден на сина й Луис през януари 2015 г.

Холивудската звезда е известна за спечелването на Оскар за най-добра актриса през 2010 г., за изпълнението й в The Blind Side и също беше номинирана през 2014 г. за научнофантастичен трилър Gravity.

Тя стана известна в екшън трилъра Speed ​​заедно с Киану Рийвс през 1994 г. с други филмови участия, включително The Net, Докато ти спеше, The Proposal, Miss Congeniality и Ocean's 8.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР