Вижте още какво пише в декларацията:...Съюзът на офицерите от резерва

...
Вижте още какво пише в декларацията:...Съюзът на офицерите от резерва
Коментари Харесай

Съюз на офицерите ”Атлантик”: Волгин да бъде свален от БНР, лансира гледната точка на агресора Русия

Вижте още какво написа в декларацията:

"...Съюзът на офицерите от запаса „ Атлантик “ (СОРА) неведнъж е заявявал, че у нас проводници на тази война са цели политически партии, Петата колона и някои национални медии. Трагичното е, че в нея вземат участие публичните медии – Българска национална телевизия и БНР, които в свои излъчвания, под предлога на „ другата позиция “, дават ефирно време за „ аргументация “ на съветски „ проксита “. За нас това е " гледната точка " на агресора и всеобщия палач.

Тази „ друга позиция “ манипулира публичното мнение и подрива националната сигурност. Тя е срещу българския народен интерес.

Това е рискова наклонност на проповядване от тези медии на принуждение и разпространение на дезинформация против тези, които отстояват националния интерес за независимост и народна власт.

Най-ярък и гневен изразител на проруските ползи в продължение на години е господин Петър Волгин, от чието предаване струят неистини и операции, част от тази хибридна осведомителна война. Въпреки нееднократните бележки на Обществения съвет към БНР, нито шефът на БНР взема ограничения, нито господин Волгин престава да манипулира аудиторията си. Свидетели сме по какъв начин към този момент един член на Обществения съвет на БНР подаде своята оставка като митинг против тези без дейности и равнодушие към подправените вести и операции в БНР.

СОРА поддържа свободата на изложение на мнение, само че е изрично срещу потреблението на тази независимост против националната сигурност.
Настояваме до привършване на войната в Украйна и водената осведомителна война против Р. България, да се закрие предаването на господин Петър Волгин и същият да бъде свален от ефир на БНР и не бъде допускан до която и да е друга социална медия.

СОРА поддържа обективното отразяване на войната в Украйна и се прекланя пред публицистите, които отидоха на място и ни осведомиха за зверствата на съветския агресор!
Свободата на словото не е разпасаност!

Проповядването на гледната точка на агресора, на всеобщия палач, на мародерите и нарушителите е аморално и клони към закононарушение!

Като осъждаме тези прояви на дезинформация, подправени вести и хибридна активност, изразени в излъчвания на националните публични медии – БНР и Българска национална телевизия, призоваваме българските контролни органи и държавното управление да се ангажират в сходство със закона, за недопускане на пробив в националната ни сигурност посредством средствата за водене на хибридната и осведомителната война! "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР