Вижте коя е сексапилната общинарка, която стана омбудсман на Благоевград.

...
Вижте коя е сексапилната общинарка, която стана омбудсман на Благоевград.
Коментари Харесай

Вижте коя е сексапилната общинарка, която стана омбудсман на Благоевград

Вижте коя е сексапилната общинарка, която стана омбудсман на Благоевград. Става дума за Злата Ризова,  която локалните поданици познават като Златка Мулатка. За нея са дали своят вот 28 от общинските съветници.

Срещу нея имаше двама противника. Освен Злата Ризова, за поста на омбудсман се бориха Даниела Ангелова и Атанаска Ковачева. С тях бе извършено обществено събеседване, а по-късно беше изработен и изборът.

Твърди се, че Златка Мулатка е заела поста с помощта на могъщ ухажор

Именно той я уредил да бъде публичен бранител.

Според районния уебсайт „ Топпреса ” Злата е подпирана откъм гърба от авторитетна политическа и корпоративна персона, която била в изключително близки връзки със сексапилната омбудсманка.

Това, което се знае за Злата Ризова е, че е е родена на 26 ноември 1979 година Завършила е висшето си обучение в Югозападен университет „ Неофит Рилски “. Специалността й е „ Право “.

Професионалният ѝ опит е от 2008 година до момента като юридически съветник на свободна процедура. А от 2012 година досега е съветник по градоустройство. Тя е била общински консултант в продължение на три мандата. От 2007 година до 2019 година

Източник: Narod

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР