Вижте кои са най-наболелите проблеми в общината с техните решения

...
Вижте кои са най-наболелите проблеми в общината с техните решения
Коментари Харесай

Пред препълнената зала 22-ри септември: Независимият кандидат за кмет на Благоевград Атанас Камбитов представи управленската си програма за следващите 4 години /Видео/

Вижте кои са най-наболелите проблеми в общината с техните решения и съответни срокове- индустриална зона за 18 месеца, 2000 работни места, реновирани улици за 7 дни, кръгови кръстовища, паркинг при МБАЛ и още...

Пред препълнената зала " 22 септември " довечера самостоятелният претендент за кмет Атанас Камбитов показа предизборната си стратегия за ръководство на Благоевград в идващите 4 години. Програмата е създадена на база проблемите в града и тяхното решение, както и съответни периоди за това. Управленската стратегия бе показана разбираемо за присъстващите, с безспорна опитност при анализирането на най-наболелите проблеми в регионалния град.

Аз ще съм кмет на всички благоевградчани и ще съм самостоятелен. Единствената ми взаимозависимост ще е от жителите и от ползите за общината, по този начин се обърна при започване на презентацията си претендентът за кмет Атанас Камбитов, чиято стратегия е дело на екипа му, с който той е подготвен да ръководи общината. Основният проблем за града е неналичието на индустриална зона, сподели Камбитов и изясни, че в програмата му е заложено построяването и за период от 18 месеца, ще бъдат обезпечени и 2000 работни места.

Парк „ Македония “ ще бъде трансфорат в новаторски център, сподели още претендентът и посочи, че програмата му съдържа съответни решения за възстановяване на инфраструктурата в Благоевград:

-реновиране на уличната мрежа за 7 дни,
-създаването на две кръгови кръстовища
-подлез при кв. „ Грамада “
-паркинг при МБАЛ,
-подмяна на ВиК мрежата,
-създаване на нов парк в кв. „ Освобождение “;
-нова детска градина на ул. „ Роден край “,
-нови зелени пояси при входовете/ изходите на Благоевград откъм кв. „ Струмско “ и „ Грамада “;
-нов подслон за животни;
-нов старешки дом. Всичко това бе онагледено на специфична видео стена.

Подобряване и на обществената и просветителната политика в общината - разширение на услугата на обществения патронаж

- по-високи тласъци за фамилиите при първа, втора и трета рожба;
- въвеждане на едносменен режим на образование в учебните заведения., са единствено част от промените в образованието и обществените действия.

Какво още сподели самостоятелният претендент за кмет Атанас Камбитов вижте във видеото:

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР