Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена,

...
Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена,
Коментари Харесай

Ето какво казва Алена за новата седмица: Гответе се за...

Вижте какво вещаят звездите за седмицата съгласно хороскопа на Алена, оповестен във в. „ Уикенд “
Овен
Предстои ви ползотворна седмица, изпълнена с благоприятни условия за стабилизация и рационализиране в личностен или в професионален проект. С каквото и да се захванете, работата ще ви спори и ще съумеете да укрепите постигнатото. Периодът може да не е по този начин слънчев за вас, в случай че сте оставили доста незавършени каузи и задания – в тези случаи следва да се заемете съществено и да довършите започнатото.

Телец
Може да получите предстоящото самопризнание в работата, а нещо по този начин и някаква премия – морална или финансова. Успехите обаче няма да дойдат наготово – всички облаги ще бъдат резултат от старанието, което сте положили през миналите седмици. Периодът ще бъде удобен за тези, чиято работа изисква повече умелост и внимание към детайла – има положителни изгледи да постигнете търсеното съвършенство.

Близнаци
Вероятно много ще разсъждавате и по тази причина е добре да си осигурите персонално време и усамотение. Може да се сблъскате с някакъв проблем в работата или в персоналния си живот, да търсите корените му и да се опитате да намерите позволение. Добрата вест е, че има изгледи умуването да даде резултати – в случай че не незабавно, то най-малко през идващите седмици. Никой не може да каже какви заключения ще си извършите и до какви прозрения ще достигнете.

Рак
Ще се настроите по-добре към астрологичните въздействия в случай че си зададете въпроса: „ Какво още е допустимо да свърша, с цел да въведа в ред в живота си, тъй че да изпитвам сигурност и успокоение? “. След като си отговорите, организирайте се и действайте – шансът да постигнете задачата си ще бъде огромен. Може да се наложи да се захванете с доста неща, зависи какво е на дневен ред сега – ремонтни действия или нареждане на дома.

Лъв
Препоръката към вас е да не се разпилявате, а да се концентрирате – по този начин хем ще бъдете по-спокойни, хем седмицата ще мине по-леко и по-приятно. Няма смисъл да се оплаквате на вятъра от този или от оня или да се тревожите за бъдещето – в случай че можете, направете нещо в този момент, тъй че да подобрите ситуацията си. В противоположен случай ще изхабите силата си за изцяло безсмислени паники, мъдруване и непотребни борби.

Дева
Астрологичните въздействия ще ви оказват помощ да си осигурите нужното успокоение, с цел да бъдете по-ефективни в работата, да разсъждавате по-трезво и надлежно – да подобрите общуването си с близките. Опитайте се да владеете страстите си, не се обвинявайте и не се поддавайте на самосъжаление. Дори да смятате, че някой е постъпил незаслужено с вас или сте създали някаква неточност, чиито последици понасяте в този момент, пробвайте се да простите.

Везни
През идните дни ключът за триумф в служебните каузи е в това да вложите повече усърдие. Безсмислено е да бързате и да изисквате всичко да се случва на мига – по този начин единствено ще се нервирате, че събитията се развиват прекомерно постепенно и няма да съумеете на надградите към този момент основаното. Възможности за изява и развиване в кариерата няма да ви липсват. Много от вас ще бъдат изправени пред предизвикването да покажат, че в действителност работят качествено и са подготвени да положат повече труд.

Скорпион
Искате или не, през дадения интервал ще би трябвало да мислите по някои практични въпроси, свързани с работа, с пари и с организацията и осъществяването на всекидневните ви отговорности. За по-авантюристично настроените тези неща са прекомерно скучни и прозаични, само че по-добре свършете каквото би трябвало, в случай че не желаете в бъдеще да имате проблеми. В работата пък обърнете внимание на дребните елементи, защото тъкмо в този момент те са изключително значими.

Стрелец
Предстои ви още една седмица, в която акцентът ще бъде подложен върху усъвършенстването и практическата работа. За тези представители на знака, които са привикнали да се носят по течението и да мързелуват, интервалът ще премине безшумно и умерено – никой няма да ви упрекна, че не сте правили нищо, само че пък ще пропуснете скъпа опция. Като ще релаксирате обаче, правете го качествено, без да жалите средства.

Козирог
Започналите неотдавна процеси на промени и осъзнаване ще търпят позитивно развиване. Не се учудвайте обаче, в случай че всичко наподобява както досега – позитивният процес при вас ще визира по-скоро душевния ви свят и не е наложително незабавно да даде отражение върху външните условия. Ще имате опция да се освободите от непотребен прочувствен багаж – боязън, яд, виновност, а също по този начин и от нездравословни привички и остарели модели на мислене, които не ви носят нищо положително.

Водолей
Седмицата ще е сполучлива за вас, що се отнася до работата, финансите и креативните планове. Ако сте по-внимателни и следвате решително пътя, по който сте поели, няма да какво да се притеснявате. Всичко ще върви обикновено, а може да получите и премия – пари, опция да се изявите или аплодисменти за към този момент положените старания. В понеделник надали ще сте продуктивни, само че от вторник нататък ще имате възторг и шанс.

Риби
Вие ще бъдете измежду галениците на ориста – желанията ви ще се реализират по-лесно и ще получите премия за упорството, което сте проявявали в предишното. Ключовата дума за интервала е „ усъвършенстване “, като за всеки от вас то ще бъде в друга област. Общото ще се състои във опцията да развиете нещо, което към този момент сте основали, да се усъвършенствате или да придобиете скъп опит.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР