Виждането на аурата е по-скоро физическо, отколкото метафизическо състояние. Всеки

...
Виждането на аурата е по-скоро физическо, отколкото метафизическо състояние. Всеки
Коментари Харесай

Как може да видите аурата на другите?

Виждането на аурата е по-скоро физическо, в сравнение с метафизическо положение. Всеки може да се научи да вижда аурата. Трудната задача е в интерпретирането на видяното и това включва в себе си по-интуитивни и по-метафизични аспекти.

Всеки може да се научи обективно да вижда аурата. Това е една дарба, която е естествена и присъща на всеки. Повечето деца виждат аури, само че те не са обучавани да ги възприемат като това, което те съставляват.

Не е нещо извънредно родителите да разясняват " цветното въображение " на детето си, когато стане дума за фини усещания и усещания, отнасящи се до ауричното поле или до духовни водачи. Детето постоянно бива програмирано от родителите си и от обществото да има вяра, че сходни усещания са мислени и нереални.

Разбира се, няма по какъв начин да видите нечия аура, без да сте положили най-малко малко старания преди този момент. Съществуват разнообразни извършения, които ще ви оказват помощ да изострите цветовите си качества.

Вземете дребни плътни листа цветна хартия и един огромен бял, с размери към 60x100 см. Поставете на пода под лампа с опция за контролиране силата на яркостта на светлината белия лист хартия, а в средата му – аленото листче.

Фиксирайте погледа си в центъра му и не мигайте. Изчакайте 30 секунди. След това, продължавайки да гледате аления лист, бързо го махнете и гледайте празното му място върху белия лист. За елементи от секундата ще виждате цвят, спомагателен на този, който сте гледали преди този момент. Ако пред вас е бил червен, ще видите зелен.

 Човешка Аура

Вторичният облик постоянно се разграничава от първичния цвят, само че формата им е идентична. Образът ще наподобява като плуващ, светещ и транспарантен.

Ако извършите подобен опит с 4-5 листчета поред, за което ще са ви нужни няколко минути, най-после ще получите избрана сензитивност за виждане на подобен вид цветови облици – светещи, транспарантни и плуващи в пространството. Тези цветове доста наподобяват на цветовете на аурата, само че са по-съвършени, тъй като малко на брой имат чисти и ясни цветове на аурата.

Сега би трябвало да усвоите следния доста елементарен метод да виждате цветове. За това ви е нужен сътрудник. Желателно е и двамата да сте облечени в бяло. Другите цветове могат да затруднят или леко изкривят визията на аурата. Поставете колегата си до бяла стена, вземете лампа с регулатор за бляскавост и мощ и осветете колегата си.

След това той би трябвало да вземе лист цветна хартия и да го държи на разстояние 2-3 см от лицето си. Отстъпете обратно и гледайте върху цвета, както го правехте по-рано: фиксирайте погледа си върху него, бройте до 30 и помолете колегата си да махне хартията. Ще видите спомагателен цвят, плуващ в пространството към другаря ви.

Поставете цветната хартия зад главата или раменете на колегата си на разстояние 30-60 см. След това махнете цветния лист и продължавайте да го гледате, като доста постепенно намалявате яркостта на лампата.

Ще се приближите до оня магичен миг, когато тялото на индивида ще стане напълно мрачно, по-късно внезапно ще избухнат всички цветове и вие ще видите аурата. Цялата. Ще знаете, че това са действителните ѝ цветове, а не спомагателните, които сте виждали по-рано - пред вас ще сияят голям брой изменящи се багри.

Вижте още:

- Какъв цвят е вашата аура;

- Самолечение посредством Аурата.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР