Виждаме по кои основни приоритети се договарят ПП-ДБ от една

...
Виждаме по кои основни приоритети се договарят ПП-ДБ от една
Коментари Харесай

Каракачанов разкри каква е прегръдката с ГЕРБ и категорично заяви, че правителство сега ще има

Виждаме по кои съществени цели се договарят ПП-ДБ от една страна и ГЕРБ от друга – това е закон за надзор на основния прокурор. Целта е прокуратурата да бъде овладяна, с цел да бъде инструмент на тази ултралиберална политика, която се постанова в България и в Европа. И втората им цел е смяна в Закона за домашното принуждение, която се прави, с цел да се заобиколи Конституционния съд и Истанбулската спогодба да бъде прекарана през " задния двор ".

Това съобщи почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация доктор Красимир Каракачанов в " Денят стартира " по Българска национална телевизия.

Той уточни, че и самото название на Истанбулската спогодба е видимо под претекста " за отбрана на дамите от принуждение ". Само че посредством нея се прави опит за пробутване на тезите по какъв начин полът не бил биологично положение, а въпрос на персонално предпочитание.

Другото възмутително в плана за смяна в този закон е, че се желае да бъде основан народен съвет, който ще е под шапката на държавните органи, само че болшинството му членове ще са добре познатите ЛГБТ+ НПО-та, които ще вземат решение каква да е държавната политика, даде образец Каракачанов. Това ще са всякакви НПО-та, които никой не ги е избирал, финансират се извън и не се регистрират на открито, а ще са ментори на обществото и да раздават моралните присъди – това не е обикновено, възмути се той.

Домашното принуждение е проблем, само че не се приказва от " политическа уместност ", че главно е проблем в онази маргинализирана общественост, в която хората живеят в гета, не вървят на учебно заведение и не могат да приказват български, съобщи още той. Но когато се прави опит страната да влезе в тези гета, с цел да име ред, същите НПО-та скачат, уточни Каракачанов.

Натискът за приемане идва от няколко партньорски посолства, които в този момент са доста дейни в провеждането на ултралибералната политика, сподели още почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация.

Сега ще има държавно управление поради външния напън и той не е поради Истанбулската конвекция, а поради войната сред Русия и Украйна, безапелационен е Красимир Каракачанов.

Има външни фактори, които натискат ГЕРБ и ПП-ДБ да създадат коалиция

Почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов съобщи, че който се коалира с ГЕРБ, става жертва на цяла поредност от интриги и проблеми. И понася имиджови и електорални вреди.

Но Народното събрание се избира, с цел да излъчи държавно управление. 35% от гласоподавателите гласоподаваха да има този парламент, а останалите 65% или гласоподаваха " Не поддържам никого ", или не гласоподаваха. Въпреки това този парламент по Конституция е законен. Неговата задача е да избере държавно управление, а не да си прави тънки сметки, сподели Каракачанов.

През 2017 година " Обединени патриоти " бяхме в същата алтернатива – дали да вкараме страната в тази рецесия, която следим две години, или да седнем с първата политическа мощ ГЕРБ да създадем съдружно съглашение, да набележим целите и да се опитаме да вкараме страната в една постоянна обстановка. Политиците би следвало да се водят от ползите на страната, а не от персоналните си егоистични цели, добави той.

Специфичното, по думите му, в прегръдката с ГЕРБ е, че се подписва стратегия, след което стартира игра тази стратегия да не бъде изпълнена. И да се подменя дневният ред на обединението. Но в този момент обстановката е друга. Има външни фактори, които натискат ГЕРБ и " Продължаваме промяната – Демократична България " да създадат коалиция.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР