Виждам те КАТ-ВАРНА Окръжната прокуратура във Варна задържа до 72 часа

...
Виждам те КАТ-ВАРНА
Окръжната прокуратура във Варна задържа до 72 часа
Коментари Харесай

Шофьор под влияние на наркотици е погубил колоездача по бул. Левски вчера

 Виждам те КАТ-ВАРНА Окръжната прокуратура във Варна задържа до 72 часа лидер на микробус, предизвикал гибелта на велосипедист след приложимост на опиати, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна.

37-годишният Дмитрий М. е арестуван до 72 часа с разпореждане на Окръжната прокуратура във Варна, откакто е бил притеглен към наказателна отговорност за причиняване по несъобразителност гибелта на велосипедист в пътнотранспортно произшествие. Тестван с дрегер за приложимост на наркотични субстанции, резултатът е бил позитивен за опиати и метадон. Тестът за алкохол е негативен.

Пътнотранспортното произшествие станало през вчерашния ден, 29 април, на бул. " Левски “ във Варна, покрай бензиностанцията на ОМВ. При заобикаляне с микробуса си Дмитрий М. блъска 74-годишния велосипедист. Възрастният мъж бил отведен в болничното заведение с черепно-мозъчна контузия. Малко по-късно той умрял в лечебното заведение.

Окръжната прокуратура във Варна ще внесе искане във Варненския областен съд за взимане мярка за неотклонение " Задържане под стража “ на обвинения. 37-годишният мъж е роден в Казахстан, само че е български жител, с висше обучение и е неосъждан. 

Снимка от произшествието бе оповестена в групата " Виждам те КАТ-ВАРНА ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР