Виждам фрустрацията на приятелите си от гей обществото. Изцапаха им

...
Виждам фрустрацията на приятелите си от гей обществото. Изцапаха им
Коментари Харесай

Карбовски: Явно имаме нужда от закон за любовта

Виждам фрустрацията на приятелите си от гей обществото. Изцапаха им 100 и петдесет-хилядна еврова акция с блажна багра за осем лв.. Лоши хора са хетеро хората.

Явно имаме потребност от Закон за любовта. Кажете ми кой да каже кое е “просто ”, кое е “любов ” и кое “не е ужасно ”?

Кажете ми го в закон, наложете ми го от горната страна.

Не е “просто обич ” да похарчиш 150 хиляди евро за нещо, с което никой не води война. Любовта е да похарчиш 150 хиляди евра за падащите зъби на пенсионерите. Да сте виждали скоро усмихнати пенсионери?

Не е “просто обич “ да вземеш толкоз пари (150 хиляди евро ), с цел да снимаш прегръщащи се момчета.

Любов е да отидеш да видиш по какъв начин пред ресторант Гамбринус, който раздава топла храна всеки работен ден в 16 часа, се тълпят 150 индивида - това е същински протест против властта и това е обич. Да сте виждали къде спят бездомните и да сте ги броили?

Не е “просто ”. Няма “любов ” в това да нямаш нито едно мероприятие, нито една дума за демографията и умирането на нацията и да рекламираш пет и половина нови пола и полова флуидност.

Да, става дума за пари и вие го знаете. Каза ми го Елън Дедженеръс.

Вие, гей обществото, желаете да бъдете приети като фамилии и като хора, които могат да се наследяват - пари, парцели, коли. Сигурно и това ще стане.

Но през днешния ден дали това е тематиката и не разбирате ли, че ви одобряват като хора, които сеят ненавист (не любов) - с тези меко казано ненавременни плакати за 150 хиляди евро?

Защото това не е цивилизационен конфликт. Това е безсрамен конфликт на перата и помадите против ченетата и неналичието на кърма за новородените.

Не е обич това.

В страна, в която децата не учат, медицината е ужасна договорка, полицията е подкупна, а властта се клати, вашият билборд е като гуляй по време на разгул, като комунистическа провокация - ние отново сме тук, имаме пари, желаеме права, а вие да го духате.

Кое е толкоз “просто ”?

И по какъв начин не разбирате, че откакто всички управляващи и официози са на ваша страна, откакто медиите канят единствено вас да обяснявате обидата си, откакто даже учтивите ви съперници са в тоталитарна недружелюбност - чудите се що ви ненавиждат и заливат с багра?

Не е тъй като сте гей, а тъй като сте на власт от тв приемника и сте част от статуквото.

И че различен глас, с изключение на вашия (по заповед на Епохата ) - различен глас не се чува.

А ние помним столетия, които се смениха бързо, и тази ще се смени, помнете и вие.

Има ли някой естествен човек, който има срещу един хирург гей, готвач гей, гей ватман и гей ортодонт или продавач на обувки гей?

Никой няма нищо срещу тези хора.

Защото водещото не е това дали си гей, а какво правиш за обществото.

Вие, другари, какво вършиме за обществото, с изключение на егоистичната си акция на фона на счупените градове Варна и София?

Какво вършиме и какъв брой сте потребни, до момента в който седите афектирани на грантовите си задници в първокласните си офиси и не виждате упадъка и безутешността, и отчаянието, и рева на един народ, чиято част сте и вие?

Или не сте?

Вие сте новите римски патриции, на които им липсва позволение за нормалния фестивал на аналния секс?

Ми, не ви липсва позволение, нито ви липсва обич, нито елементарност, нито пара.

Вие се борите за права на територия и измежду хора, които се борят за оцеляване.

Нашата нация наподобява на ранен боец, който в болката показва комплицирано удивление - за какво ме наскърбяват и за какво ме подценяват? Защо?

Защото вашият финансиран дебело закон за любовта, който се пробвате да пишете, е добре пристигнал в деня, в който се решат проблемите на фамилията, църквата, образованието, армията и децата.

Като решите тези проблеми, тогава потърсете състрадание, тогава дефинирайте “страшно ” и “просто ” и “любов ”.

На фона на счупените ни души и страна - вашето е експанзия.

Боята от осем лв., купена персонално, е единствено обезверен щит против вашата експанзия за 150 хиляди евро, пратени ви от чужбина.

Разберете ме най-после и простете, в случай че съм ви обидил.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР