Виждам че главният прокурор Иван Гешев се ползва с голямо

...
Виждам че главният прокурор Иван Гешев се ползва с голямо
Коментари Харесай

Кръстева: Гешев се ползва с голямо доверие

Виждам че основният прокурор Иван Гешев се употребява с огромно доверие в обществото, което значи, че е напипал правилния звук. Равносметката демонстрира, че България е измежду страните, които се показаха добре със оправянето с пандемията. За всички това беше предизвикателство. Това сподели в изявление за Българска национална телевизия националният представител от Движение за права и свободи Велислава Кръстева.

" Цялото ни общество прояви обединяване. Всички бяха на равнището на отговорността ", разяснява Кръстева и посочи приноса на медиците и учителите. " Ние избрахме в интервала на изключителното състояние да не сме съпротива, тъй като не може да има съпротива, когато става въпрос за цената на човешкия живот ", сподели още Велислава Кръстева. И добави: " Затова подкрепяхме ограниченията, водени от правилото, че националната позиция е по-голяма от тяснопартийната. ".

Чест на медиите, че не позволиха огромния поток от подправени вести, разяснява Кръстева във връзка работата на медиите в изискванията на пандемия.

" ГЕРБ избраха да ръководят с националистите. Управлението с националистите е белязано със кавги ", уточни Велислава Кръстева. Тя разясни че абсурдът с отпадъците е следващото доказателство за това.

Кръстева подсети, че Движение за права и свободи работи по стратегия за ускорено догонващо развиване.  " Далеч преди изборите би трябвало да стартира спор за такава стратегия ", сподели още националният представител. " Избирателят има големи упования, желае да види повече небосвод, отговорност и по-малко партийни боричкания ", счита Кръстева.

" Господин Карадайъ е одобрен наш ръководител ", сподели Кръстева във връзка идния избор на ръководител на Движение за права и свободи. " Конференцията е конгрес, на който представяме новите си тези. Конференцията ще одобри програмата за ускорено догонващо развиване ", разясни тя.

" Репортери без граници " е неправителствена организация, нелегитимирана от избори. Предполагам, че задачата на Репортерите без граници е свободата на словото. Употребата на тяхната ранглиста като бухалка против държавното управление е недопустимо, счита Кръстева. Тя описа, че по време на посещаване в Берлин представител на " Репортери без граници "   посрещнал българската делегация, в която тя взела участие, с отрицателни политически оценки. " Когато възразихме на тези оценки, той сподели, че той има вяра на това, което му споделят неговите другари ", показа Кръстева. Тя сподели, че е задала въпрос за метода на финансиране и респондентите в България. Отговорът бил, че организацията се финансира от дарения и отвод да се назоват респондентите в България на " Репортери без граници ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР