Виждам България като канарче във въглища. Не, че България е

...
Виждам България като канарче във въглища. Не, че България е
Коментари Харесай

Кевин Буут: „Сенките на София“ щеше да е различен, ако Делян Пеевски бе отговорил на обажданията ми

Виждам България като канарче във въглища. Не, че България е толкоз по-корумпирана от която и да е друга страна, само че заради дребните си размери се е трансформирала в лабораторния съд, в който се отглежда това, което ще потопи всички останали народи. Иска ми се Пеевски да се беше съгласил на изявление - може би филмът щеше да е друг?
Това съобщи пред Фрог режисьорът на кино лентата " Сенките на София " Кевин Буут. Той назовава депутата Делян Пеевски " горист мафиотски необут ", а на плаката на кино лентата написа, че в България мафията си има страна. В отговор медиите на Пеевски го оповестиха за сътрудник на непознати служби, „ представящ се за публицист от Тексас “.

Всъщост американският проверяващ публицисти познава персонално България от 2013 година, а филмът му за мафията в страната ни набира от ден на ден известност в Съединени американски щати, Европа, даже и в Русия. В него посредством поредност изявленията, фрагменти от митинги и ромски гета се разкрива протичащото се в България. Във видеото са включени диалози с някогашната румънска топ прокурорка Моника Маковей, някогашния министър председател Симеон Сакскобургготски, следователя Бойко Атанасов, някогашния банкер Цветан Василев и доста други.

„ Медиите, банковото дело, измамите при изборите, правосъдната консолидация – всичко се управляват от тайните сили, които са отвън публичия взор. “, споделя Кевин Буут в отговор на въпроса ни какво е най-страшното нещо, което показва във кино лентата си.

Вижте какво още разкри пред Фрог в ИНТЕРВЮ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР