Вижда се управляващи толкова могат. Те не смятат за необходимо

...
Вижда се управляващи толкова могат. Те не смятат за необходимо
Коментари Харесай

Адв. Михаил Екимджиев: Управляващите ни смятат за дебили, които ще приемат всяка тяхна пропаганда

Вижда се ръководещи толкоз могат. Те не считат за належащо да ни лъжат по ловко. Смятат ни за дебили, които ще одобряват всяка тяхна агитация. Точна тази надменност и подценяване в допълнение натрупа омерзение.
Това сподели юрист Михаил Екимджиев в коментар за метода по който ръководещите са показали информацията за същността и наличието, както на кредитния рейтинг на Moody`s, по този начин и на отчета на Европейската комисия и резолюцията призната от Европарламента. В по телевизия Евроком той изрече отвращение от метода по който се изкривяват обстоятелствата.

" Категорично, от известно време, след началото на митингите, сме очевидци на агитация от гьобелсов вид. Не малко борби и сражения са печелени от дезинформация и контраинформация. Имаме заливане от подправени вести, само че не по типичния завоалиран метод, а непосредствено сме заливани с погрешни обстоятелства и то проверими обстоятелства. ", сподели още адв. Екимджиев.

" Те даже не се пробват да ни приластят, с похвати, каквито се употребяват в рекламата да вземем за пример, а непосредствено ни изнасилват с идиотски обстоятелства ", уточни още той. Като образец уточни изказванието, че няма нищо за македонско малцинство в отчета на Европейска комисия, само че пък там ясно е написано, че част от върховенството на закона е да бъдат изпълнявани решенията на Европейския съд за правата на индивида. Именно такова решение има, което е обвързвано с ОМО „ Илинден “ и страната ни би трябвало да извърши.

По думите му хората са били излъгани по един лицемерен метод и за наличието на Истанбулската спогодба, тъй като тази спогодба е ориентирана към отбрана от принуждение над дамите и децата, които в България в огромна степен са измъчвани, а това се приема от мнозина като наша отличителна линия и значима част от народопсихологията ни.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР