виж галерията По телевизията завъртяха реклама, в която съпругата на Иван

...
виж галерията
По телевизията завъртяха реклама, в която съпругата на Иван
Коментари Харесай

Телевизия печели луди пари на гърба на съсипаната съпруга на Ласкин! Хората бесни: Спрете я, изроди!

виж галерията По малкия екран завъртяха реклама, в която брачната половинка на Иван Ласкин Алекс Сърчаджиева, която сега е в печал, се любува с усмивка на съвременни матраци. Скандално, само че факт! На процедура Нова телевизия, по която се излъчва въпросният клип, печели луди пари на гърба на унищожената актриса, за която е повече от ясно, че се е снимала в него преди нещастието. И до момента в който тя е на успокоителни и се старае, доколкото й е допустимо, да се държи поради дъщеричката си, от екрана демонстрират какъв брой е щастлива на мекия матрак! " Как може да излъчват този клип??? Жената е унищожена, а те я дават по какъв начин се усмихва!!! ", недоумяват ядосан консуматор в обществената мрежа.

Коментарите за несъответстващия тв ход са към този момент стотици, кой от кой по-възмутителни. " Изроди! Не ви ли е позор, та печелите пари от гибелта на Иван Ласкин. Спрете тази реклама! ", гласи друга реакция във виртуалното пространство. Липсата на човещина и обикновено вземане предвид със обстановката в живота на Александра Сърчаджиева възмути освен стотиците фейсбук консуматори, само че и някои от сътрудниците на младата актриса. Според тях това е повече от неприемливо в миг като този.

Любопитна детайлност е, че в уеб страницата на въпросните матраци, клипа с актрисата е свален – евентуално от вземане предвид със обстановката. По малкия екран обаче, продължава да се излъчва! И за следващ път парите се оказват движещ фактор, даже и пред персоналните нещастия в живота на хората, написа " Блиц ".
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР