Вихър (Славяново) надви Локомотив с 3:0 в Мездра. Срещата е

...
Вихър (Славяново) надви Локомотив с 3:0 в Мездра. Срещата е
Коментари Харесай

Играещият президент на Вихър след победата в Мездра: Безобразен съдия опорочи коректен мач

Вихър (Славяново) надделя Локомотив с 3:0 в Мездра. Срещата е от 28-ия кръг на Северозападната Трета лига. Жулиен Бенков пропусна да вкара за гостите, четвърт час след началото. Именно той обаче получи втори жълт и червен картон в 44-ата минута. Секунди преди този момент рефера отсъди дузпа, която обаче славяновския пазач Теодор Тодоров избави. 120 секунди след почивката Константин Генков излезе самичък против вратаря на „ железничарите “, само че също не съумя да осъществя. Това обаче стори Тони Паликрушев в 58-ата минута при блъсканица пред вратата на Локомотив. Кристиян Григоров удвои с глава в 70-ата минута. Накрая Благовест Ленков навлезе по диагонала и трансферира вратаря за окончателното 0:3. След края на дуела аварийния вратар Светлин Линев, играещ президент на Вихър (Славяново) разяснява пред Sportal.bg :

„ Безобразен арбитър опорочи правилен мач. За първи път виждам това, което той направи. В края на първото полувреме футболист на Локомотив се завъртя и се блъсна в статичния в този миг наш състезател Цветан Петров. Главният арбитър отсъди дузпа. Страничният, който е помощник в професионалния футбол му сподели, че няма дузпа. Главният обаче уточни бялата точка. Настана 5-минутно меле. Около осъществяването на дузпата, рефера подвигна четири жълти картона на наши състезатели, като измежду декорираните беше Жулиен Бенков. След като вратарят ни избави дузпата, ритна топката напред. Един от футболистите на Локомотив падна, а Бенков изрита топката. Възможно е да е закачил падналия състезател от Мездра, който очевидно симулираше. Съдията в профил Бенков с втори жълт и червен картон. В идващите 10 минути още веднъж футбол не се игра. На почивката сред полувремената вместо да създадем анализ в съблекалнята ни влязоха петима униформени служители на реда с цел да ни успокояват “.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР