Виетнамската кралица на красотата защитава коментарите си за „захарни срещи“ след спорове

...
[Източник]Вицешампионката на Мис Фитнес Виетнам 2022 Lê Phương Thảo се
Коментари Харесай

[Източник]

Вицешампионката на Мис Фитнес Виетнам 2022 Lê Phương Thảo се изказа, след като предизвика спорове, като изрази подкрепа за " захарни срещи."

Как започна: Ле, на 29, предизвика негативна реакция в сряда за видеоклип, който публикува в социалните медии, където според съобщенията каза, че „жените са „захарни бебета“, стига да не го правите се намесват във всеки брак. Тя разсъждаваше, че по-възрастните мъже вече са създали своите финанси и кариера, докато по-младите все още изграждат своите.

Относно начина на живот: Захарните срещи включват връзка между по-възрастен, по-богат човек и по-млад индивид в замяна на пари , подаръци, пътувания и други материални предмети.

Социалните медии реагират: Няколко души имат за популяризиране на „нездравословен“ начин на живот на жените, като един виетнамски потребител на социални медии нарече начина на мислене „мързелив“.

Още от NextShark: Жена от Тексас, арестувана след изказвания срещу 4 индиански американски жени, стана вирусна , казвайки: „Казах, че подкрепям срещите с по-възрастни мъже, тъй като те имаха способността да се грижат за жени благодарение на своите финансови и кариерни постижения. ... Мнозина изкривяват определението на термина „захарни срещи“, за да ме критикуват.“

Lê посочи, че не подкрепя това да бъде трета страна без съгласие във връзка. Тя каза също че жените трябва да избират партньор, който има добра етика и по-добра финансова стабилност, обяснявайки, че кариерите на жените често са дерайлирани след раждането.

„Ако решите да се омъжите за мъже, които не притежават способността за да се грижиш за семейството си, тогава ще трябва да правиш две неща едновременно: да раждаш и да правиш пари“, обясни Ле.

Още от NextShark: Татко помага на дъщеря си да прави пари Букет, подарък за рожден ден, но не знае, че всъщност е за него

 

Харесва ли ви това съдържание? Прочетете повече от NextShark!

Виетнамският производител на електромобили VinFast има само 128 регистрации на автомобили в САЩ от януари

Банкерът напуска високоплатена работа, за да изживее мечтата си да бъде фермер

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР