Виетнам съобщи за първи случай на на местно ниво от

...
Виетнам съобщи за първи случай на на местно ниво от
Коментари Харесай

Първи случай на COVID-19 от три месеца във Виетнам

Виетнам заяви за първи случай на на локално равнище от съвсем три месеца, като чиновници започнаха ограничения, с цел да предотвратят по-широко огнище в най-гъсто популации град на страната, съобщи Агенция Франс Прес, представен от БГНЕС.
Страната беше приветствана по-рано тази година за преодоляване на пандемията със строги ограничавания за придвижване, обширни карантинни ограничения и постоянен режим на следене. Но късно в понеделник здравното министерство разгласи, че е разкрило ковид при 32-годишен мъж в Хошимин, родственик на стюардеса във Vietnam Airlines, който е бил позитивен през уикенда. " Временно заключване е направено тук-там в града, където е ходил пациентът ", се споделя в изказване на управляващите и се прибавя, че десетки хора, които са били в контакт с последния случай, са били сложени под карантина.
 Евакуират 80 000 души поради 3-ма позитивни за COVID-19 от виетнамски курорт Евакуират 80 000 души поради 3-ма позитивни за COVID-19 от виетнамски курорт
След 3 позитивни проби за ковид през почивните дни, виетнамските управляващи подредиха евакуацията на 80 000 души от известната дест...
Виетнам е записал едвам 1 347 случая на ковид и 35 смъртни случая при население от 95 милиона. Животът в страната съвсем се възстановява през последните съвсем три месеца, макар лятната зараза, съсредоточена в морския курортен град Дананг, която върна здравните управляващи в нараснала подготвеност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР