Виенското колело в австрийската столица отбелязва 125-годишния юбилей от създаването

...
Виенското колело в австрийската столица отбелязва 125-годишния юбилей от създаването
Коментари Харесай

Двама щастливци ще прекарат една нощ в кабинка на Виенското колело

Виенското колело в австрийската столица отбелязва 125-годишния празник от основаването си като трансформира една от кабинките си в неповторима хотелска стая с невероятна панорама към града. Ако желаете да си извършите резервация - неефикасно е, не търсете метод. Тази първокласна стая ще съществува единствено за една нощ - на 24 юни 2022 година Печелившият от лотария ще преживее една незабравима нощ на необикновено място.
Томболата " Стая с същинска панорама " започва на 20 май. Участниците можеха да се записват онлайн тук без значение в коя точка на земното кълбо се намират. Победителят печели гратис пътешестване и престой във Виена за двама от 23 до 26 юни 2022 година Освен прекарването на Виенското колело, получава и две нощувки във волиерата на хотел " Супербуде ", церемония вечеря в един от заведенията за хранене на Пратера и вечеря с тристепенно меню в един от гурме вагоните на колелото.
Печелившите могат да изберат дали виенското колело да се върти през нощта или спалнята им да остане неподвижна на 65 м височина. През цялото време е обезпечена връзка с личния състав, в това число в случай че се наложи прилагане на тоалетна, тъй като в реещата се в небесата хотелска стая няма такава.Мечтата за хвърчене, жаждата за завършения и новаторският дух са в основата на винтидж дизайна на десетте квадратни метра на вагон 28 и основават чувство за безвреми. След късия си живот за една нощ предметите от интериора на " хотелската стая " ще бъдат преместени във фоайето на хотел " Супербуде ".
Виенското колело е с най-старата структура в света, непокътната и настояща до през днешния ден. Построено е през 1897 година във връзка 50-годишнината от коронацията на император Франц Йозеф.

Снимки:© Wiener Riesenrad
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР