Вие трябва да знаете, че когато говорим за укрепления, става

...
Вие трябва да знаете, че когато говорим за укрепления, става
Коментари Харесай

Украйна изгражда повече от 1000 километра отбранителни линии

" Вие би трябвало да знаете, че когато приказваме за укрепления, става дума за един непрекъснат развой, ние не приказваме за километри или за стотици километри, а за над 1000 километра, които се построяват. Следователно става дума за една доста сложна задача ", добави той.

Зеленски загатна за три към този момент построени отбранителни линии против съветските сили - на изток, на юг и на север в Украйна.

Малко след изявлението, във вечерното си послание към нацията, Зеленски загатна, че в Украйна се правят действия на повърхност от 2000 километра за укрепване на съществуващите укрепителни линии и основаване на нови.

" Докато Украйна се държи, то френската войска може да остане на френска територия "

Това сподели още Зеленски в изявлението пред двете френски медии. Той обаче пледира за изпращането на " механически личен състав " за взаимното произвеждане на самоходни артилерийски установки " Сезар " и за подготовката на украинските военни.

" Вашите деца няма да умрат в Украйна ", увери Зеленски.

На 26 февруари президентът на Франция Еманюел Макрон съобщи, че.

" Мога да ви дам нова информация - обстановката е по-добра, в сравнение с през последните три месеца ", сподели още президентът на Украйна в изявлението, визирайки обстановката в Украйна.

Президентът заяви, че съветското нахлуване, което е продължавало в Източна Украйна, в този момент е спряно от украинското командване и от украинските военни.

" Фактът, че президентът Макрон сподели, че не може нищо да се изключи, съгласно мен е обвързван с Путин, тъй като до момента в който Украйна е тук, до момента в който тя се държи, френската войска може да си остане на френска територия. Но в случай че Путин успее да нападна друга страна на НАТО, тогава страните от НАТО ще бъдат принудени да вземат решение по какъв начин и какъв брой военни би трябвало да пратят или пък да не изпращат армиите си ", добави той.

Макрон просто желае Украйна да не се озове сама. Той желае да има нещо като съюз към Украйна, означи Зеленски и съобщи, че не вижда никакъв риск в това.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР