Вие сте се разделили отдавна, вероятно вече имате нов живот,

...
Вие сте се разделили отдавна, вероятно вече имате нов живот,
Коментари Харесай

Говорят психолозите: Ето какво означава, ако сънувате бивше гадже

Вие сте се разделили от дълго време, евентуално към този момент имате нов живот, с нови хора. Но внезапно това просто се случва - сънувате някогашния . Това евентуално ще ви озадачи, може би и натъжи.

И тогава идва разумния въпрос: за какво нашето подсъзнание е решило да ни върне към към този момент пропуснат спомен ? Какво значи всичко това? 

Първо , би трябвало да знаете, че това е просто един естествен сън и никога не значи, че скрито желаете да се съберете.

Второто нещо , което би трябвало да знаете е, че множеството хора, в случай че не и всички минали през разлъка, са сънували или не престават да сънуват някогашния си. Вашето подсъзнание най-вероятно ви сочи с пръст неща, които са ви излагали на риск в предходната ви връзка и в действителност са довели до раздялата ви.
 сън iStock/Getty Images-->
Подсъзнанието ви ви дава урок - да не вършиме два пъти една и съща неточност. Приемете този сън, колкото и мъчителен да е, като известие от вашето друго Аз. 

Ако скоро не сте имали удовлетворяващ полов контакт, подсъзнанието ви може би ви връща към някаква фантазия, в устрема да задоволи либидото ви.
 сън ThinkStock/Getty Images
И въпреки всичко помнете - сънищата са на 100% самостоятелни, а предишното ни прави това, което сме в сегашното. 

Сънищата с някогашните ни припомнят за това, че в случай че желаеме една естествена и щастлива връзка, просто би трябвало да забравим болката, само че да помним урока.
 сън iStock/Getty Images
И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР