Видяхме Стипе Миочич да се състезава последно през август миналата

...
Видяхме Стипе Миочич да се състезава последно през август миналата
Коментари Харесай

Въпреки операцията, Миочич все още има проблеми със зрението

Видяхме Стипе Миочич да се състезава последно през август предходната година. Тогава той победи Дейниъл Кормие в реванша им посредством TKO, с цел да си върне златния пояс в тежка категория на UFC. Миочич изгуби шампионското място като бе нокаутиран от Кормие в първата им среща през юли 2018 година.

Стипе трябваше да “легне под ножа” поради скъсана ретина. Докато се възвръща той показа пред кореспонденти, че към момента има усложнения със зрението си.
„ Отделям време за възобновяване и когато съм подготвен ще ревизира по какъв начин се усещам “каза Миочич. „ Лекарите споделиха, че наподобява добре, само че ме предизвестиха да не бъда малоумен и да не бързам “.
View this post on Instagram
NYC! I’m ready to watch some BMFers fight it out tonight. Who do you guys got? #SM #BaddestManOnThePlanet #5xWorldChamp

A post shared by Stipe Miocic (@stipemiocic) on Nov 2, 2019 at 4:54pm PDT
Шампионът в тежка категория съобщи, че скъсаната ретина е била породена от инцидентни бъркания в очите от Кормие по време на двата дуела. Мнозина чакат Миочич да се изправи против Кормие за трети път. Преговорите клонят към опцията да забележим този пердах през лятото, само че това не е фокуса на Стипе в този миг.

Засега Миочич насочва вниманието си към ковид. Той сподели, че неговото семейство, другари и всички хора в потребност са тези, на които той ще обърне най-вече внимание. Миочич е пожарникар в Кливланд и неведнъж е споделял, че обича работата си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР