Видях се и се чух с г-н няколко пъти вчера

...
Видях се и се чух с г-н няколко пъти вчера
Коментари Харесай

Адвокат Менков: Борисов е политик от световна класа, няма да съди държавата за няколко сребърника

Видях се и се чух с господин няколко пъти през вчерашния ден и през днешния ден с господин Борисов. Той стартира да излиза от шока, породен от това, че той страда от високо кръвно налягане, към което при задържането му се прибавят стресът и неналичието на медински грижи. Това сподели в предаването " На фокус " по Нова телевизия Менко Менков, юрист на водача на ГЕРБ и някогашен министър председател Бойко Борисов.

Г-н Борисов е политик от международна класа и човек със личен жанр. Той няма да предприеме никакви стъпки да съди страната нито в Страсбург, нито където и да е, нито ще предприеме стъпки да съди премиера. Ще депозираме тъжба в Административния съд за 24-часовото му задържане и ще желаеме съдът да разгласи тази мярка за незаконосъобразна, само че никога няма да предприемем ограничения. Борисов да съди страната за няколко сребърника. Това не му е минавало през мозъка. Борисов е човек с чест и достолепие, дал прошка е на всички, съобщи юрист Менков.

По думите му няма война сред Министерство на вътрешните работи и прокуратурата. Според закона единствено прокуратурата може да повдига обвинявания, тя е неизпълним фактор. За да преодолеят прокуратурата, те би трябвало да разрушат устоите на правовата страна, уточни юристът.

Той разяснява, че замесването на европейския основен прокурор в тази ситуация ще провокира интернационален скандал.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР