Видях го в момента, в който вече беше запалена, и

...
Видях го в момента, в който вече беше запалена, и
Коментари Харесай

Скандалния разкрития за пиромана от Враца, подпалил колата си пред Общината

Видях го сега, в който към този момент беше запалена, и я поливаше с бензин. Изключително неразумна постъпка. Автомобили се подвигат непрекъснато в цялата страна. Това не е метода да покажеш своята позиция. Смятам, че този човек би трябвало да бъде осъден извънредно строго, с цел да схванат всички, че по този начин не се прави.

Това съобщи в ефира на Нова тв кметът на Враца Калин Каменов, .

Ситуацията беше извънредно травматична за децата от прилежащото учебно заведение, добави той.

Шофьорът и кранистът на паяка описаха за кошмара.

"Той беше спрял на спирката, в самите контури. Минахме, закачихме автомобила. Казахме му, че ще свалим автомобила на половината цена - 25 лв.. Той стартира да буйства, да си троши личния си автомобил. Нас ни заплаши с убийства. След това пристигна полицията ", сподели водачът на паяка.

"Той си сложи ръцете на тавана на колата и сподели "Не ". Тогава служител на реда викна патрулката и взехме решение казуса. Не чакахме, че този екшън ще продължи ", сподели на собствен ред краниста на паяка.

Известно е, че пироманът е пуснал тъжба за това, че е бил вдигнат непозволено, само че се е ядосал, че ще получи отговор след 10 дни.

"В жалбата той твърди, че автомобилът му е бил непозволено. Той можеше да потърси шефа на паркинги и гаражи. Ако всеки, който е неудовлетворен, стартира да пали и да прави сходни зрелища, до къде ще я докараме.

Призовавам всички, които мислят, че този човек е прав, да се замислят - това е доста рисково. Човекът нито е жаден, нито е гладен.

Той е от обикновено семейство, което си изкарва хляба с бизнес. В никакъв случай не е мъченик. Не мога да схвана за какво не е подходил по естествен метод, да потърси разговор ", сподели още Каменов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР