Видя се, че Русия не може да превземе и тези

...
Видя се, че Русия не може да превземе и тези
Коментари Харесай

Важните новини във ФАКТИ на 10.10.2022 г.


„ Видя се, че Русия не може да превземе и тези територии, които разгласи за независими и след това анексира. Това даде опция на украинските войски да навлязат надълбоко в съветска територия. Войната се обърна. Това принуди Русия да обърне тактиката “. Това съобщи дипломатът Милен Керемедчиев във връзка събитията в Украйна.

Президентът Румен Радев привиква на първо съвещание новоизбраното 48-о Народно заседание на 19 октомври 2022 година от 9.00 часа. Държавният глава подписа указа през днешния ден на съображение член 75 от Конституцията, оповестяват от прессекретариата на Радев.

Радостта на родните водачи от поевтиняването на горивата е напът да помръкне, вещаят специалистите. Международните вести и желанието на ОПЕК+ да понижи дневния рандеман на нефт с 2 милиона барела ще се отразят и на нашия пазар, въпреки и с леко закъснение. Това е най-рязкото понижение на добива от 2020 година насам. В допълнение от 5 декември влиза в действие ембаргото върху импорт на съветски нефт в Европейски Съюз, а на съветски нефтопродукти - от 5 февруари 2023 година

Служебното държавно управление прави инспекции и е изискало информация от службите по тематиката с камиона, който се взриви на Кримския мост. Това заяви за " По света и у нас " по Българска национална телевизия представителят на кабинета Антон Кутев.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прикани ЦИК да обезпечи достъп на компютърни експерти от всички партии да ревизират сигурността на вота. Той изрази подозрения, че има интервенция в машините за гласоподаване.

Камионът, взривил Кримския мост, е тръгнал от Бургас, където се е качил на ферибот. Това настояват от съветското разследване, написа NOVA.

Камионът е стигнал до Батуми в Грузия. След това е бил в Армения. Оттам още веднъж отива в Грузия, следва Северна Осетия, откъдето е минал в Русия. Именно от там се е качил на Кримския мост и е трябвало да стигне до Симферопол.

И Владимир Путин, и ръководителят на Съвета за сигурност на Руската федерация Александър Бастрикин и двамата декларират, че офанзивата е осъществена благодарение на съветски жители и други страни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР