Видрите са странни като личности. Често биват възприемани като нетрадиционни.

...
Видрите са странни като личности. Често биват възприемани като нетрадиционни.
Коментари Харесай

Това Наистина Ще Ви Промени Живота! Стар Индиански Хороскоп Разкрива Същността Ни, Вгледай Се В Душата Си!

Видрите са странни като персони. Често биват възприемани като нетрадиционни. В работата си следват тактики, които са мъчно разбираеми за останалите, само че които са и много ефикасни. Видрите възприемат нещата към себе си по необикновен метод.

Въпреки това имат брилянтно въображение и просветеност, прозорливост и доста добра вътрешен глас. Когато се намират в удобна за тях среда, те са чувствителни, смели и почтени. Но когато са застрашени, стават безскрупулни, сластни, непокорни.

Вълк: 19 февруари – 20 март

Според индианците Вълкът е надълбоко прочувствен и концентриран върху любовта знак, освен физически, само че и метафизичен. Има потребност от независимост, буен е, гальовен и надълбоко завързан. Когато бива подложен в среда, която е неподходяща за него, той става самоволен, злопаметен и работи като единак.

Сокол: 21 март – 19 април

Соколите са родени водачи и постоянно взимат ясни решения в обстановките, в които попадат. За хората родени под знака на Сокола може да се каже, че те коват желязото, до момента в който е горещо. Винаги са устойчиви и постоянно поемат самодейността. Добри са в екипната работа, екипните спортове.

Имат самочувствие и това постоянно си проличава. Понякога може да бъдат груби, нетърпеливи и прекомерно чувствителни, само че въпреки това постоянно намират метод да поддържат огъня във взаимоотношенията.

Бобър: 20 април – 20 май

Контрол, адаптиране и превъзмогване – това е мотото на Бобъра. Той е концентриран извънредно върху работата. Винаги има построена тактика, старае се да бъде оптимално ефикасен, борбен и остроумен е.

Има изострен като бръснач разум. Проявява преданост, съчувствие и благотворителност към другите. Слабите страни на Бобъра са раздразнителност, боязън, възприятие за собственичество, надменност.

Елен: 21 май – 20 юни

Според индианските знаци Еленът е знак на музата. Той е вдъхновяващо жив и има бърз разум. Има необикновено възприятие за комизъм и е непостижим занаятчия в диалога. Притежава естествена просветеност, изисканост и добра осанка.

Понякога може да прояви нарцистичната си същина, тъй като знае, че е прелъстителен за останалите. В подобаваща среда е ослепителен и въодушевяващ като персона. Слабите страни на Елена са нарцисизъм, мрачност, припряност, може да бъде ленив и лицемерен.

Кълвач: 21 Юни – 21 юли

В индианските знаци Кълвачът е апетитен като най-грижовен. Ненадминат слушател, изцяло съпричастен, демонстриращ схващане, Кълвачът е този, който се появява, когато имаме потребност от поддръжка.

Родените под този индиански знак са положителни родители и сътрудници, добре проведени и изобретателни персони. В удобна среда Кълвачът е романтик, само че от време на време е и ядосан, ревностен и озлобен.

Сьомга: 22 Юли – 21 август

Фокусирана, интуитивна и напълно креативен настроена. Енергията на Сьомгата е осезаема. Родените под нейния знак са физически мотиватори, уверени и запалянковци. Трудно се отхвърлят от дилемите, които следват.

Интелигентни са, интуитивни, постоянно следват задачите си, в които намират и доста съидейници. Когато плуват в устойчиви води са чувствени, постоянни и спокойни. Слаби страни на Сьомгата са нарцисизъм, демонстрация на нетърпимост към другите, циничност.

Мечка: 22 август – 21 септември

Прагматична и методична, Мечката е тази, която се появява, когато има потребност от постоянна ръка. Тя е практична и отличен бизнес сътрудник. Надарена е с голямо сърце, великодушна е и следва гласа на разсъдъка.

Въпреки това, от време на време е прекомерно скромна и срамежлива. В удобна среда този индиански знак е добър ментор, ненагледен, толерантен. Слабите й страни са песимистичност, леност, еснафщина и необщителност в себе си.

Гарван: 22 Септември – 22 Октомври

Силно въодушевен и естествено деятелен, Гарванът е апетитен като чаровник. Всеки разпознава неговата сила и постоянно се допитва до него за хрумвания и отзиви. Това е по този начин, тъй като е по едно и също време идеалистичен, изкусен и много находчив.

Гарванът може да бъде още и нехаен, сантиментален, общителен, много толерантен и да демонстрира интуитивност в връзките. Сред тъмните страни на личността му са променчивост, злопаметност.

Змия: 23 октомври – 22 ноември

Повечето шамани са родени под този индиански знак на животните. Змията е отличен нравствен лидер. Също по този начин е уважавана поради нейните лечебни сили. Ето за какво доста от тези, които са родени под нейния знак са лечители или се осъществят в региона на медицината.

Змията постоянно е одобрявана като мистериозна и рискова. Въпреки своята мистериозност, тя е сензитивна и грижовна. Може да бъде и буйна, вдъхновяваща, хумористична, само че и склонна към принуждение и необикновени промени в настроението.

Бухал: 23 Ноември – 21 Декември

Променлив и променлив като вятъра, Бухалът е сложен за формулиране. Топъл, натурален, с нехаен темперамент, Бухалът е другар на света. Според индианците този знак обича живота, живее го на цялостни обороти и обича приключенията.

Бухалът е адаптивен, еластичен, сензитивен, въодушевен и добър слушател. Въпреки своите позитивни качества на моменти е необмислен, разсеян, работи безогледно и е войнствено надъхан.

Гъска: 22 декември – 19 януари

Ако желаете нещо да бъде свършено, дайте го на Гъската. Тя е упорита, амбициозна, поставяща си цели за осъществяване, които постоянно реализира. Решена е да завоюва непременно, не с цел да получи утвърждението на останалите, а с цел да се конкурира с тях. Има преобладаващо държание, добре се оправя в бизнеса и спортните спортове и постоянно се стреми да превъзхожда останалите.

В удобна среда е буйна, хумористична, общителна и даже чувствена. Слабите й страни са възприятие на незадоволеност от живота, непрекъснато търсене на внимание и обич.

Източник: dnes.bg
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР