„Видно е че Русия ще спечели тази война, но трудно

...
„Видно е че Русия ще спечели тази война, но трудно
Коментари Харесай

Радев: Видно е че Русия ще спечели тази война

„ Видно е че Русия ще завоюва тази война, само че мъчно ще завоюва мира. Ние би трябвало да мислим за възобновяване на реда “.

Това съобщи президентът Румен Радев във Варшава, където взе присъединяване в срещата на високо ниво във формат Б9 – България, Естония, Латвия, Литва, Румъния, Словакия, Унгария, Чехия и Полша.

„ Тази рецесия ще има отражение върху нашия стопански и обществен живот. Тази неустойчивост ще има дълготрайни последствия – доставки и вложения. Инвестициите отбягват такива зони, а ние към този момент сме в такава зона “, предизвести той.

„ Аз съм сигурен, че държавното управление ще вземе ограничения като преди години – в български военно лечебни заведения се лекуваха украински ранени “, заяви Радев.

Той е удовлетворен от депутатите, че в последна сметка са одобрили обща позиция за Украйна, макар че Българска социалистическа партия, „ Възраждане “ и трима от Политическа партия не поддържаха глобите против Москва. „ Знам, че за някои партии е мъчно и някои занапред осмислят позициите си “, съобщи Радев.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР