видите последния им законопроект, според който държавните органи ще могат

...
видите последния им законопроект, според който държавните органи ще могат
Коментари Харесай

ППДБ ще спират медии, пускат закон за цензурата - кръстоска между Гьобелс, Жданов и Урсула

видите последния им законопроект, съгласно който държавните органи ще могат за постановат ограничение на достъпа до интернет страници или интернет адреси. Това е решителна стъпка към въвеждането на дивашка цензура в България. Такова нещо може да сътвори единствено някоя кръстоска на Йозеф Гьобелс и Андрей Жданов. А към въпросната кръстоска можем да прибавим малко Урсула за осъвременяване.

Изобщо чуете ли, че някой желае да се " бори с дезинформацията ", можете да бъдете сигурни, че единственото, което този някой желае, е да забрани един път вечно всички самостоятелни медии.

Точно това желаят ПП-ДБ. Да забранят всички, които не ги славословят. " Фьолкишер беобахтер " е идеалът на ПП-ДБ. Съкровеното им предпочитание е всички български медии да замязят на формалния орган на нацистката партия. Сигурно си мечтаят и Министерство на евроатлантическата агитация да създадат, което да бъде управлявано от някоя Коза или Козел, без значение дали тя/той хвърчи или пълзи.

Тези в действителност ни теглят към дъното. И в случай че не се опълчим на диктаторските им мераци, ПП-ДБ и прислугата им ще загробят България.

Още публикации от Петър Волгин06.01.2024Петър Волгин47867Най-важното идеологическо разделяне през днешния ден
В едно общество има разнообразни разделения. Например опълчването ляво-дясно постоянно ще бъде настоящо. Защото постоянно ще има доста богати хора – притежатели на големи компании, на акции, на парични средства, както и постоянно ще има наемни служащи, които ще продават труда си, с цел да...

15.09.2023Петър Волгин47242Агентите на Кремъл под леглото на Тагарев
Тези дни за следващ път станахме очевидци на това по какъв начин персони, които възприемат себе си като знаци на мъдростта и модерността, в действителност обитават в таен свят, нямащ нищо общо с действителния. При това приказваме не за анонимни фейсбук тролове, а за лица с университетски трофеи и за...

09.09.2023Петър Волгин30574Историята и злоупотребите с нея
" Днешните антикомунисти се пробват да възкресят най-мракобесните комунистически практики "
" Глашатаите на победилия вечно евроатлантизъм по нищо не се разграничават от пропагандаторите на тогавашния комунизъм "

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед44385Доц. Григор Сарийски: Българите не желаят влизането в еврозонатаАлтернативен Поглед55537Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед30693Проф. Людмил Георгиев: Декларацията за принуда против проф. Дарина Григорова се оказа, че даже не е гласувана от Апелативен съд на СУАлтернативен Поглед15564Д-р Мими Виткова: Свалят до 28 кожи от гърба на онкоболните в България с цените за лекарстваАлтернативен Поглед103592Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед368164Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед250532Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед224400Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед103592Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед92927Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво.... Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР