Видински полицаи спипаха нагъл крадец, тарашил на два пъти в

...
Видински полицаи спипаха нагъл крадец, тарашил на два пъти в
Коментари Харесай

Крадец се върна да дообере църква

Видински служители на реда спипаха безочлив апаш, тарашил на два пъти в локална черква. 39-годишният причинител e притеглен в качеството на обвинен и с прокурорско разпореждане е арестуван за период до 72 часа. Вчера, рано сутринта към 3 часа, диспечер от частна охранителна компания алармирал в полицията за осъществено посягане от православния храм „ Св.Петка “ на ул. ”Княз Борис І ”, написа novavarna.net.

Дежурна оперативна група направила оглед на местопроизшествието. Разследващите открили, че незнаен е проникнал в църквата с щурм на две от металните решетки на прозорец. По данни на свещеника, липсвали към 60 лв. и 100 евро от дребен иконостас, а дървеният му плот бил строшен. Извършителят на закононарушението – С.М./39г./, престъпно проявен и осъждан от село Бориловец, е открит и арестуван в региона на църквата. При персоналния обиск служителите на реда иззели от мъжа сумата от 153.95 лева, 100 евро и железно фенерче.

Случаят е докладван в прокуратурата. С.М. е притеглен като обвинен по формираното в РУ-Видин бързо произвеждане и с прокурорско разпореждане е арестуван за период до 72 часа. В развой на изясняване е съпричастността му към осъществената няколко часа по-рано (около 22.50 часа на 9 април) по еднакъв метод кражба на дървена кутия за дарения с наличните в нея пари от същия храм. Работата на проверяващите продължава.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР