Видин. Трябва да научим младежите на уважение към християнското семейство

...
Видин. Трябва да научим младежите на уважение към християнското семейство
Коментари Харесай

Видинският митрополит Даниил: Трябва да научим младежите на уважение към християнското семейство и утвърждаване на ролята му в съвременния свят

Видин. Трябва да научим младежите на почитание към християнското семейство и одобряване на неговата роля в актуалния свят. Това сподели Видинският митрополит Даниил, обръщайки се към всички, пристигнали на молебена в катедралния храм на Видин „ Св. Димитър Солунски “ във връзка празника Въведение Богородично, който се отбелязва и като Ден на християнското семейство, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Видин . Митрополит Даниил прикани да съхраняваме християнските полезности и пазим светостта на фамилията, тъй като то е хубавичко основа, върху която се крепи обществото.

На молебена, отслужен от Негово Високопреосвещенство Видинския митрополит Даниил за Божия протекция и помощ на фамилиите в България, за възрастване на младежта в православната религия и за напредъка и благоденствието на народа, участваха кметът на Община Видин доктор Цветан Ценков и цялото общинско управление. Видинският митрополит Даниил благодари на управниците за наличието и уточни, че всички институции би трябвало да обединят напъните си във възпитанието на подрастващите и младежите в почитание към християнското семейство.

Анна ЛОЗАНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР