Видин. Седмият заключителен кръг на националния шампионат Раликрос “Видин 2017

...
Видин. Седмият заключителен кръг на националния шампионат Раликрос “Видин 2017
Коментари Харесай

Видин: Седмият заключителен кръг на националния шампионат Раликрос “Видин 2017” се проведе на пистата край село Иново

Видин. Седмият финален кръг на националния шампионат Раликрос “Видин 2017 ” се организира на пистата край село Иново. Това оповестиха от пресцентъра на Община Видин . Автомобилното съревнование беше намерено публично тази заран на пистата край село Иново от заместник-кмета на Община Видин Венци Пасков, който е и заместник-председател на организационния комитет. Гост на събитието бе регионалният шеф на Област Видин Албена Георгиева.
Пасков приветства участниците от името на кмета на Общината Огнян Ценков. Той означи, че ползата към седмия заключителен кръг е извънредно огромен и в него взимат присъединяване известни състезатели от автомобилни клубове в цялата страна. И благодари за съдействието и напъните на всички, които са съдействали надпреварата да се осъществя. Заместник-кметът акцентира, че Община Видин има дългогодишни обичаи в автомобилния спорт и пожела на автопилотите сполучливо показване, при съблюдаване на разпоредбите за сигурност.
В раликроса се включиха 25 участници от общо 5 автомобилни клуба в страната - Ботевград, Видин, Враца, Монтана и Криводол. То протече при оспорвана конкуренция и без произшествия. При финалното класиране в Дивизия 3 първото място завоюва Методи Тодоров от АМК „ Старт Н Криводол ”, на второ и трето се подредиха Момчил Младенов и Лъчезар Петров от АСК „ Жико-Моторспорт ”; в Дивизия 2 победител е Владимир Димитров от АМК – Ботевград, следван от Иван Иванов и Пламен Цветанов от АСК „ Жико-Моторспорт ”; в Дивизия 1 първи е Светослав Манастирски - АМК „ Старт Н Криводол ”, а на втора и трета позиция са Емил Минчев - АМК „ Старт Н Криводол ” и Мирослав Цветанов - АСК „ Жико-Моторспорт ”. В отборното класиране АМК „ Старт Н Криводол ” застана отпред, а след него се класираха АСК „ Жико-Моторспорт ” и АМК - Ботевград. По традиция и в този момент бе връчена купа „ Лада ”, като с нея бяха удостоени Лъчезар Петров от АСК „ Жико-Моторспорт ”, Цветелин Велков от АМК „ Старт Н Криводол ” и Данко Алексиев от АСК „ Жико-Моторспорт ”, който за първи път взе участие в надпреварата и печели първата си премия. Отличията връчи заместник-кметът Венци Пасков. Победителите получиха още предметни награди и шампанско.
Раликрос „ Видин 2017 “ се провежда от Община Видин, Автомобилен състезателен клуб „ Жико-Моторспорт “ и Българската федерация по авто спорт. Той се организира в границите на програмата, отдадена на духовния празник на Видин - Димитровден.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР