Видин. По повод провеждането на втори открит кръг на Национален

...
Видин. По повод провеждането на втори открит кръг на Национален
Коментари Харесай

Видин: Определиха трасето за провеждане на ралиспринт „ВИДА 2018“

Видин. По мотив провеждането на втори открит кръг на Национален шампионат ралиспринт „ ВИДА 2018 ”, в заседателната зала на Община Видин се организира среща под управлението на заместник-кмета Цветан Асенов, оповестиха от пресцентъра на общината . На нея участваха специалисти от Общината и представители на институциите, ангажирани с подготовката на надпреварата – ОД на Министерство на вътрешните работи, бранш „ Пътна полиция ”, Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията ”, Центъра за незабавна здравна помощ, на Община Грамада и кметът на село Синаговци и ръководител на АСК „ Жико-моторспрот ” Иван Иванов. Със заповед на кмета на Община Видин Огнян Ценков се дефинират трасето и изискванията за протичане на шампионата.
На 4 ноември 2018 година ще бъде затворен път III-1413, от км 0+899 до км 12+849 (Грамада-Синаговци) за прилагане на пътното платно и на земи в обсега на пътя за осъществяване на автомобилното съревнование от 07:00 ч. до 15:00 ч.
Движението на моторни транспортни средства ще бъде проведено в сходство с показания и координиран от бранш „ Пътна полиция “ при ОД на Министерство на вътрешните работи – Видин и План за сигурност, като придвижването на моторни транспортни средства се пренасочва по следните обходни направления:
за движещите се пътни транспортни средства от гр. Видин за гр. Грамада и с. Водна (Община Грамада) и назад:
– гр. Видин – Гара Срацимир (Път I-1 /E79/; Гара Срацимир – гр. Грамада (път III-141), гр. Грамада – с. Водна (4121) и обратно;
за движещите се пътни транспортни средства от гр. Кула за с. Синаговци (Община Видин) и назад:
– Кула – околност „ Церова вода ” – гр.Грамада – Гара Срацимир (път III-141); Гара Срацимир – гр. Дунавци (път I-1 Е 79); гр. Дунавци – с. Синаговци (път III-1413) и обратно;
– гр. Кула – гр. Видин (път II-14); гр. Видин – пътно кръстовище гр. Дунавци (път I-1Е 79), Дунавци – Синаговци (път III-1413).
За ограничаване на придвижването ще бъде сложена нужната пътна сигнализация.
В конкуренцията ще вземат участие автопилоти от прилежащите Сърбия и Румъния, както и първенците на България от рали спринт за 2018 -Мирослав Ангелов/Еди Сивов, които ще се състезават с един от най- мощните фабричен коли в Европа – Шкода Фабия R5. В неделния ден скоростните прави ще се проведат в местността „ Божурица “. Трасето се затваря в 8.00 ч., един час преди стартирането на първия спортен автомобил. Организатори на надпреварата са Община Видин, АСК „ Жико-моторспрот ” – Иван Иванов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР