Видин. Кандидатът за кмет на Община Видин от ПП ГЕРБ

...
Видин. Кандидатът за кмет на Община Видин от ПП ГЕРБ
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Кандидатът за кмет на Община Видин от ГЕРБ Огнян Ценков се срещна с участници в младежки обмен „Младежта е толерантност”

Видин. Кандидатът за кмет на Община Видин от Политическа партия ГЕРБ Огнян Ценков се срещна с младежи от Сърбия, Турция, Хърватия и Гърция, които гостуват във Видин в границите на юношески продан „ Младежта е приемливост ”. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ .
Във Видин младежите дискутират по тематики, свързани с толерантността и солидарността. Търсят отговори по какъв начин като общество да се оправим с езика на омразата, с предразсъдъците и нетолерантността. Те споделиха какъв брой са впечатлени от Видин, от гостоприемството на нашите съграждани, от културно-историческите ни забележителности и красивата природа. Младежите разговаряха с Огнян Ценков и за ролята на локалната власт за основаване на толерантна среда и предварителна защита на всевъзможен тип дискриминация.
Младежкият продан е в границите на Програма „ Еразъм + ” и се организира във Видин от 27 септември до 5 октомври. Програмата дава опция на младежи от разнообразни страни да се срещат и работят по общи планове като равноправни сътрудници.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР