Видин днес отбеляза Деня на волейбола, събитие което е част

...
Видин днес отбеляза Деня на волейбола, събитие което е част
Коментари Харесай

Любо Ганев гостува във Видин за Деня на волейбола

Видин през днешния ден означи Деня на волейбола, събитие което е част от програмата обвързвана с Духовния празник на Видин - Димитровден, оповестяват от общината. Денят стартира с демонстрационен мач в спортната зала " Фестивална " сред тимовете на " Бдин-Вида " - Видин и " Спартак " - Плевен и той бе следен от президента на Българската федерация по волейбол (БФВ) Любомир Ганев, ръководителя на комисията за детско-юношески волейбол към БФВ Евгени Иванов, районния отговорник на район " Хемус " Христо Илиев и Мария Георгиева, младши специалист в Министерството на младежта и спорта, отговаряща за областите Видин, Враца и Монтана. Срещата приключи в интерес на видинските волейболистки, които победиха връстничките си от Плевен с безапелационния резултат 3:0 гейма.

След демонстрационния мач кметът на Община Видин доктор Цветан Ценков се срещна с представителите на Федерацията, на Министерството на младежта и спорта и на волейболния клуб. Той означи, че Видин се гордее с волейбола - спорт с обичаи в нашия град, който продължава да реализира триумфи. Председателят на комисията за детско-юношески волейбол към БФВ Евгени Иванов даде доста висока оценка на новоизградените открити и закрити спортни уреди в СУ " Цар Симеон Велики " и ППМГ " Екзарх Антим I ", които основават отлични условия за развиване на всеобщия спорт.

Президентът на БФВ Любомир Ганев благодари на доктор Ценков за това, което общинското управление прави за развиването на волейбола във Видин и му връчи благодарствено писмо и плакет на федерацията. Кметът на Видин също подари на президента на БФВ почетен плакет на кметството и го увери, че в лицето на Община Видин волейболната федерация има сътрудник, подготвен да спомага за реализирането на всички положителни хрумвания.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР