Видеото към новата песен на Койна Русева и Миро е

...
Видеото към новата песен на Койна Русева и Миро е
Коментари Харесай

Заснеха видеото към новата песен на Койна Русева и Миро

Видеото към новата ария на Койна Русева и Миро е самобитно продължение на първия им шлагер " Нависоко ". Във втория им дует актрисата пита музиканта " Ти за какво си тук? " и чака той да вземе значимото решение в живота.

Авторът на музиката и текста - Димитър Вълчев, дава ключ към всеки от нас, като ни кара да повярваме в тишината. Душата на песента е уловена от Момчил Колев, който е направил аранжимента и самичък свири на клавишните принадлежности. Песента е балада и разкрива по неоспорим метод дълбочината на гласа на Койна Русева и изключителния гений на Миро.

В клипа се снима артистът Димо Алексиев, който се превъплъщава в създател (архитект), изживяващ рецесия и живеещ с две дами. Едната е Койна Русева, а другата - Красена Ангелова. Зрителите схващат, че това е единствено фантазия, неосезаем блян, а може би и освен това от обич. Вероятно това е самият живот, който се трансформира. А дали дамите в действителност са част от живота на основния воин или са единствено в неговото подсъзнание - би трябвало да прецените сами.

" Ти за какво си тук? " е въпрос, който може да бъде заложен от една жена по хиляда метода и може би единствено по два от един мъж.

Филмът отдава респект към творчеството на Ингмар Бергман. Заснет е за един ден в покрайнините на София. Финалът е отворен, с цел да ни подскаже, че (вероятно) ще има и трета ария, надлежно и трети клип. В киноверсията на " Ти за какво си тук? " вземат участие легендите на българското кино и спектакъл Меглена Караламбова (76) и Борис Луканов (83). Режисьори са Васил Стефанов и Стефка Николова. Оператор: Васил Михайлов. Сценографията е дело на Марина Янева.

https://www.youtube.com/watch?v=xp2d4xZS-gQ
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР