Видеопослание до град Несебър изпратиха космонавтите Олег Артьомов и Сергей

...
Видеопослание до град Несебър изпратиха космонавтите Олег Артьомов и Сергей
Коментари Харесай

Несебър се побратими с руското Космическо градче

Видеопослание до град Несебър изпратиха космонавтите Олег Артьомов и Сергей Прокопиев, които се намират на съветската галактическа станция. Поводът e, че галактическата столица на Русия, известна под името Звездното градче, се побратими с българския черноморски град.

Несебър

Топлите връзки сред Несебър и съветското Звездно градче са от преди 3 години, само че едвам в края на юни кметовете Николай Димитров и Валерий Токарев подписват формалните документи за побратимяване.

Златин Чаушев - шеф на отдел " Несебър - Световно завещание ", община Несебър: " Те се очароваха, влюбиха се в този град, той стана част от тяхната вътрешна душевна природа и пожелаха с Несебър да имат другарски връзки ".
Звездното градче се намира покрай Москва и има 60 000 поданици - най-вече астронавти и механически личен състав.
 Поздрав от Космоса: Руски космонавти с видеопослание до Несебър Поздрав от Космоса: Руски космонавти с видеопослание до Несебър
Видеопослание до град Несебър изпратиха космонавтите Олег Артьомов и Сергей Прокопиев, които се намират на съветската галактическа станция. Поводът - съветска...

Поздравът от Космоса плени сърцата на жителите на Несебър.
- " Наистина е доста необичайно и даже доста се развълнувах като го прочетох. Дъщеря ми го изпрати да го видя и доста се развълнувах ".- " Аз съм гледал доста поздрави, само че в действителност такова неповторимо нещо като привет от Космоса персонално за нас, за Несебър, не съм виждал. Това за мен персонално е нещо неповторимо ".
Най-същественото в посланието на съветските космонавти е, че от Космоса не се виждат граници, разясниха още жителите на Несебър.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР