Видеонаблюдение и дронове ще се използват за установяване на нарушители

...
Видеонаблюдение и дронове ще се използват за установяване на нарушители
Коментари Харесай

СДВР: Ще използваме дронове в неделя

Видеонаблюдение и дронове ще се употребяват за определяне на извършители по трибуните за мача Левски – ЦСКА София, заяви Иван Георгиев - шеф бранш „ Масови мероприятия “ към Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) по отношение на така наречен Вечно дерби на стадион „ Васил Левски “ в неделя, 7 април.

Георгиев изясни, че засечените от системата за видеонаблюдение и дроновете правонарушители ще бъдат арестувани след края на спортното събитие.

Във връзка с достъпа до стадиона ще има два кръга инспекции на почитатели и жители, едната ще се реализира от полицията на построени пропускателни пунктове, а другата на входовете на стадиона от две охранителни компании.

От Столична дирекция на вътрешните работи предизвестиха, че е допустимо в резултат на неорганизирано напредване на почитатели да има затруднено придвижване в централната градска част на столицата.

Готови сме за провокации, само че информация все още за готвени такива не е постъпвала, сподели още Иван Георгиев. Той уточни, че досега в Столична община няма декларирани шествия на агитки на двата тима. Георгиев добави, че обичайно такива шествия има и полицията е подготвена да ги обезпечи.

Ще има засилено полицейско наличие в централната градска част в деня на мача, прибавиха от столичната полиция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР