Видеоматериалите, на които се основава в своите изводи Съвместната разследваща

...
Видеоматериалите, на които се основава в своите изводи Съвместната разследваща
Коментари Харесай

Русия: Видеоматериалите, на които се основава обвинението за MH17, са фалшифицирани

Видеоматериалите, на които се основава в своите заключения Съвместната проверяваща група по делото за сваления аероплан на Малайзийските авиолинии, са фалшифицирани. За това свидетелствали високоточни експертизи, оповестиха от съветското външно министерство.

От ведомството означават, че Москва е била подготвена да окаже цялостно подпомагане на следствието, като в тази връзка бил приключен огромен размер работа.

"От разсекретяване на данни за съветската военна техника и провеждането на комплициран опит от страна на концерна "Алмаз-Антей ", до предаването на първоначални радарни данни и документи, доказваща украинската принадлежност на ракетата, свалила малайзийския Боинг, а също по този начин и високоточни експертизи, доказващи подправянето на видеоматериалите, на които се основава в изводите си Съвместната проверяваща група ", се показва в известието на съветското външно ведомство.

По-рано от Министерството на външните работи на Русия нарекоха "голословни " обвиняванията на Съвместната проверяваща група против Русия по отношение на MH17.

Заместник основният прокурор на Русия Николай Виниченко разгласи, че не били показани никакви данни, които да демонстрират причастност на съветски жители в злополуката на малайзийския боинг в небето над Донбас през 2014 година

Говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова съобщи, че Москва била подготвена за съответен и професионален диалог по всички аспекти на продължаващото интернационално следствие на злополуката на малайзийския боинг в Източна Украйна през 2014 година

Както БЛИЦ заяви , през днешния ден на конференция Съвместната проверяваща група по случая с нещастието с малайзиския Боинг заяви, че четирима души - трима руснаци и един отговорност, ще бъдат привлечени към наказателна отговорност за гибелта на 298 души през юли 2014 година Издадена е интернационална заповед за арест във връзка с обвинените - руснаците Игор Гиркин, Сергей Дубински и Олег Пулатов, както и украинецът Леонид Харченко. Четиримата ще бъдат упрекнати в ликвидиране на 298 души. Делото против тях ще стартира на 9 март 2020 година.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР