Видеоклипът към новата песен на Графа и Белослава - Да,

...
Видеоклипът към новата песен на Графа и Белослава - Да,
Коментари Харесай

Реална двойка се врече в любов в клипа на Графа и Белослава

Видеоклипът към новата ария на Графа и Белослава - " Да ", чиято премиера се състоя преди няколко дни, даде опция на млада двойка да показа възприятията си, като се врече в обич на морския бряг. Веселина Добринова и Иван Шалев бяха определени измежду действителни претенденти, които се включиха в предизвикателство в инстаграм. Част от специфичното жури бяха Графа и Белослава.

Песента е съвременен фюжън от реге и дъб. Автори на текста са и двамата реализатори. Музиката е на Графа с присъединяване на Борислав Бояджиев-Борче, който е и създател на аранжимента на " Да ". Романтика, разноцветност и страсти се преплитат по необикновен метод във видеото, чийто режисьор е Васил Стефанов. Два дни не престават морските фотоси в с. Лозенец пред камерата на оператора Георги Марков. Идеята за клипа хрумнала на Графа и Белослава по време на тайния им концерт и е кулминационната точка на общата им акция #КажиМиДа. Тракът е измежду песните в излезлия преди седмици албум на Влади Ампов " Страничен наблюдаващ ". Свежото парче ще бъде част от летните клубни участия и на двамата реализатори.

През октомври Графа потегля на турне със своята тайфа в 6 български града. На 2 октомври са в Кюстендил, на 7-и - в Гоце Делчев, на 8-и - в Смолян, на 9-и - в Кърджали, на 10-и - в Шумен, на 11-и - в Казанлък. На 10 юни 2020 година пък следва първият огромен концерт на Графа навън - на стадион " Българска войска ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР