Видео, уловено в момента, в който Доналд Тръмп изглежда пренебрегва

...
Видео, уловено в момента, в който Доналд Тръмп изглежда пренебрегва
Коментари Харесай

Доналд Тръмп изглежда пренебрегва сина на Иванка по време на събитието на UFC, докато бившият президент се обръща от Джоузеф Къшнър

Видео, уловено сега, в който Доналд Тръмп наподобява подценява личния си внук, сред ръкуването с членове на публиката и малки- известни персони, до момента в който разглеждаше пътеките на мач на UFC.

Видеото демонстрира по какъв начин Тръмп маха за здравей и се ръкува топло с разнообразни членове на публиката, в това число щерка му, Иванка, и зетя, Джаред Кушнър. Но когато високопоставената двойка се опита да трансферира сина си Джоузеф на дядо му за прегръдка, Тръмп бръмна тъкмо над него и продължи да поздравява още членове на публиката, без да поглежда обратно.

Иванка се обърна към сина си за секунда и видимо сподели нещо, до момента в който го потупваше - утешително придвижване. 10-годишното дете изглеждаше много сепнато, че дядо му даже не го видя, а хора, публикуващи фотоси на Иванка в обществените мрежи, показаха, че лицето й наподобява много " сурово " на събитието.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: „ Агресивният “ Доналд Тръмп се чака да „ отвърне на огъня на Джими Кимъл “ след отхвърлянето на Оскарите

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР