Видео със смели стюардеси от Китай, които се опитват да

...
Видео със смели стюардеси от Китай, които се опитват да
Коментари Харесай

Борбата на тези смели стюардеси с вратата на самолет взриви TikTok

Видео със смели стюардеси от Китай, които се пробват да затворят тежката врата на самолета, покори мрежата.

Клипчето, което се появи в TikTok, към този момент има над 40 милиона гледания. А интернет потребителите не стопират да гадаят за какво дамите са се озовали в обстановка, при която стълбата е отдалечена от самолета, а вратата е останала отворена.

На фрагментите се вижда по какъв начин стюардесите на китайската самолетна компания Air China една след друга пробват да затворят отворената врата до опашката на самолета. След няколко несполучливи опита, една от стюардесите най-накрая съумява да се оправи със задачата.

В мненията си интернет потребителите не крият възхищението си от силата и смелостта на девойките, които съумяват да се оправят без мъжка помощ. Някои обаче се чудят за какво вратите не се затварят автоматизирано.

Други пък означават, че в тази ситуация е нарушена сигурността. Заради неналичието на стълба съществува действителната заплаха някоя стюардеса да падне на земята.

„ Стълбата не би трябвало да се маха, до момента в който вратата не бъде затворена. Това е нужно за сигурността на екипажа. Интересно какво се е случило?”, пита се консуматор.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР