Опасно ново предизвикателство в TikTok кара потребителите на социалната мрежа,

...
Опасно ново предизвикателство в TikTok кара потребителите на социалната мрежа,
Коментари Харесай

Най-новата модерна простотия в социалните мрежи уби човек ВИДЕО

Опасно ново предизвикателство в TikTok кара потребителите на обществената мрежа, изключително известна измежду децата в учебна възраст, да разхлабват гайките на колелата на транспортните средства, с цел да "видят какво се случва ", написа Глас нюз бг.

"Предизвикателството с гайка “ (Lug Nut Challenge) се състои в това да разхлабиш болтовете на колелата на случаен автомобил с нищо неподозиращ притежател, да го заснемеш на видео по време на придвижване и да го публикуваш в мрежата.

Излишно е да се загатва, че това е извънредно рисково и може да докара до злополука със смъртни случаи, а действието е нелегално и може се стигне до затвор за причинителя.

Един водач в Масачузетс е станал жертва на предизвикването, което довело до рухване на колелото на автомобила по време на придвижване, оповестява локалната телевизия 22news.

След тази преживелица доста учители в Щатите са обезпокоени при завръщането от работа с колите си, тъй като доста от тези провокации се извършват от деца, до момента в който са в учебно заведение.

В Съединени американски щати се оповестява за редица случаи, при които са разхлабени гайките на колелата, за благополучие към този момент с последици единствено за колите.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР